In de vuurlinie

Samenvatting

Nick Stone is terug in Londen, waar hij hoopt het wat rustiger te krijgen. Maar hij heeft het helemaal mis. Zodra hij voet op Britse bodem zet, wordt hij onder druk gezet door de Uil – een man met veel macht en totaal geen scrupules. Stone kan geen kant op en besluit een deal te sluiten. In ruil voor zijn eigen veiligheid, wordt hem gevraagd een eenvoudig klusje te klaren. Een jonge vrouw opsporen, ontvoeren en aan de Uil uitleveren. Een vrouw die er alles aan doet om niet gevonden te worden. En voor het eerst in lange tijd staat Stone er niet alleen voor.

In een uithoek van het Verenigd Koninkrijk traceren Stone en zijn maten hun doelwit. Ze hebben echter niet zomaar iemand gevonden, maar een van de beste hackers ter wereld. De vrouw is zo goed, dat ze met haar werkzaamheden de westerse wereld volledig zou kunnen destabiliseren. En wat een eenvoudige opdracht leek, lijkt verstrekkende gevolgen te krijgen. Haast als vanouds komt Stone binnen de kortste keren in de vuurlinie terecht…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044976601
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Andy McNab
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 312
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsdatum: 13-11-2017

Specificaties

ISBN: 9789046171448
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Andy McNab
Vertaler: Fanneke Cnossen
Voorlezer: Roel Fooij
Prijs: 9,99
Duur: 10 uur en 36 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 04-01-2018

Gerelateerde artikelen

5 x lekker lezen in de kerstvakantie

De kerstvakantie is natuurlijk bij uitstek het moment om eens een goed boek te lezen. Met deze 5 romans kom je jouw kerstvakantie wel door!

Blog
Lees meer

Tijd en plaats van 6 historische romans

Met een historische roman reis je terug in de tijd, maar de tijd waarnaar je terugreist verschilt per roman. Hier vind je 6 historische romans met de bijbehorende tijd én plaats!

Blog
Lees meer

5 x De mooiste zinnen

Soms weet een auteur met één zin precies dat te zeggen waardoor alles opeens op zijn plek valt. Wij delen deze 5 mooiste zinnen daarom graag met jou.

Blog
Lees meer