Machtsspel

Machtsspel

Als je uit bent op wraak, kun je maar beter twee graven delven.

Samenvatting

James Mercers familie is financieel aan de rand van de afgrond geraakt door de praktijken van de banken waarin zij hun vertrouwen hadden gesteld. Mercer pikt dit niet en zet alles op alles om het verdwenen kapitaal tot op de laatste cent terug te halen. Op wat voor manier dan ook. Maar zijn kruistocht zet kwaad bloed bij zijn slachtoffers – de mensen achter de schermen, de rijkste en machtigste mannen ter wereld. Terwijl Mercer een crew samenstelt voor een allerlaatste diefstal, de klus die het tij voor zijn familie definitief zal doen keren, sluit langzaam maar zeker het net zich rondom hem.

Goed om te weten

  • Eindelijk weer een nieuwe McNab
  • De enige schrijver wiens werk niet mag worden gepubliceerd voordat het is gelezen en goedgekeurd door de Britse regering
  • Het begin van een nieuwe serie rondom James Mercer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044979411
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Andy McNab
Vertaler: Joost van der Meer, William Oostendorp
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 07-07-2020
Machtsspel
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in juli 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

Zomerlezen: de beste boeken voor een geslaagde zomervakantie

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer