De wals van bedrog – Vrouwelijk verlangen 3

Het verhaal van Sophie en Maddie

Het is geen misdaad om een hart te stelen... Een heerlijke queer regency romance!

Samenvatting

Pianist Sophie Roseingrave en haar familie moeten Londen gedwongen verlaten, nadat haar vader door een oneerlijke zakenpartner is opgelicht en zij hun pianowinkel kwijt zijn geraakt. Ze proberen opnieuw te beginnen in het stadje Carrisford, waar Sophie de mooiste vrouw van haar leven ontmoet. Het is Sophie echter meteen duidelijk dat zijdewever Maddie Crewe niets goeds van plan is.

Alles wat Maddie Crewe nodig heeft, is één grote overval zodat ze de weversbond voor altijd kan financieren. Giles, de hebzuchtige stoffenhandelaar die de hele vereniging van wevers, kleermakers en kledinghandelaren al jaren bedriegt, is het perfecte doelwit. Ze zit dan ook niet te wachten op een kleine maar vastberaden pianist die haar neus in andermans zaken probeert te steken. 

Zullen Sophies scrupules Maddie dwingen het complot te bekennen voordat ze haar geld krijgt? 

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789046178508
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Olivia Waite
Vertaler: Pauline Oskam-Onderwater
Voorlezer: Maartje van de Wetering
Prijs: 9,99
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 26-10-2023
De wals van bedrog – Vrouwelijk verlangen 3 Deel 3
Luisterboek:
9,99

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

Wat is er zo fijn aan de boeken van Holly Hepburn? Eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: aan de werelden van Holly Hepburn. Want dat is wat zij doet met elk boek dat ze schrijft: ze creëert een complete wereld waarin je volledig wordt opgenomen.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in september 2023

In september 2023 verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die in september bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer