De liefdesangel – Vrouwelijk verlangen 2

Het verhaal van Agatha en Penelope

Geweldig liefdesverhaal tussen twee vrouwen in Regency-Engeland

Samenvatting

1820. De Londense Agatha Griffin, 45, heeft veel aan haar hoofd. Ze probeert de drukkerij van haar overleden echtgenoot draaiende te houden, terwijl de belastingen stijgen, en tegelijkertijd haar opstandige 19-jarige zoon uit de problemen te houden. En dan treft ze ook nog eens een bijenkolonie in haar magazijn aan… Agatha vraagt de lokale imker Penelope om hulp bij het verplaatsen van de bijenkolonie.

Penelope Flood, warm en intelligent, doet de gereserveerde Agatha beseffen dat ze drie jaar na de dood van haar man vreselijk eenzaam is. Een briefwisseling tussen de twee ontvouwt zich langzaam tot een vriendschap tussen de twee vrouwen van middelbare leeftijd, om uit te groeien tot een hartstochtelijke band.

Maar dan keert Penelope’s lang afwezige echtgenoot terug van zee, en wordt ze verscheurd tussen haar ontluikende liefde voor Agatha en haar loyaliteit aan haar echtgenoot.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789046178492
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Olivia Waite
Vertaler: Pauline Oskam-Onderwater
Voorlezer: Maartje van de Wetering
Prijs: 9,99
Duur: 12 uur en 1 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 28-09-2023

Specificaties

ISBN: 9789044935677
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Olivia Waite
Vertaler: Pauline Oskam-Onderwater
Prijs: 7,99
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 28-09-2023
De liefdesangel – Vrouwelijk verlangen 2 Deel 2
De liefdesangel – Vrouwelijk verlangen 2 Deel 2
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

Wat is er zo fijn aan de boeken van Holly Hepburn? Eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: aan de werelden van Holly Hepburn. Want dat is wat zij doet met elk boek dat ze schrijft: ze creëert een complete wereld waarin je volledig wordt opgenomen.

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer