De gravin en de sterren – Vrouwelijk verlangen 1

Het verhaal van Lucy en Catherine
De gravin en de sterren – Vrouwelijk verlangen 1 Deel 1
De gravin en de sterren Deel 1

Een populaire historische queer romance die zich afspeelt in Regency-Engeland: een 'sapphic Bridgerton'!

Samenvatting

1816. Lucy Muchelney, een ambitieuze astronoom van midden twintig, moet onder ogen zien dat niemand haar ooit zal accepteren als serieuze wetenschapper nu haar vader – onder wiens naam zij haar berekeningen publiceerde – overleden is. Maar als ze een brief ontvangt van de gravin van Moth, die op zoek is naar iemand die een baanbrekende Franse astronomietekst kan vertalen, weet Lucy dat dit haar kans is. Ze vertrekt naar Londen, hopend op een nieuw doel in haar leven, niet op een vrouw die haar de adem beneemt…

Catherine St. Day, 35, de gravin van Moth, kijkt uit naar een rustig leven als weduwe, maar eerst moet de wetenschappelijke nalatenschap van haar overleden echtgenoot afgehandeld worden. Haar plan: de vertaling overdragen en haar handen van het project aftrekken. In plaats daarvan is ze geïntrigeerd door de jonge vrouw die aan haar deur verschijnt en haar smeekt haar het werk te laten doen. Ze stemt ermee in om Lucy te laten blijven, terwijl die werkt aan de vertaling van de revolutionaire tekst.

Als Catherine merkt dat ze naar Lucy verlangt, wordt alles wat ze over zichzelf en haar leven gelooft op de proef gesteld. Terwijl Lucy haar dagen doorbrengt met het interpreteren van de ingewikkelde Franse tekst, brengt ze haar nachten door met verliefd worden op de verleidelijke Catherine. Maar sabotage en oude wonden dreigen de draden die hen verbinden door te snijden. Kunnen Lucy en Catherine de kracht vinden om bij elkaar te blijven?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935660
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Olivia Waite
Vertaler: Pauline Oskam-Onderwater
Prijs: 7,99 3,99
Aantal pagina's: 248
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 07-09-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178485
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Olivia Waite
Vertaler: Pauline Oskam-Onderwater
Voorlezer: Maartje van de Wetering
Prijs: 9,99
Duur: 10 uur en 34 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 07-09-2023
De gravin en de sterren – Vrouwelijk verlangen 1 Deel 1
De gravin en de sterren Deel 1
E-book:
7,99 3,99

Gerelateerde artikelen

5 x trilogieën van historische romans

Ontsnap jij tijdens het lezen ook het liefst naar vervlogen tijden en spannende of zelfs baanbrekende gebeurtenissen uit de geschiedenis? Dan zijn deze historische romans zeker een aanrader.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer