De Spaanse dochter

‘Een weelderige cacaoplantage in Ecuador is de setting van dit kleurrijke historische drama vol familiegeheimen en verraad.’ – The Washington post

Samenvatting

Opgroeiend in Spanje wist Puri dat ze haar passie voor chocolade van haar vader had geërfd. Na zijn dood ontdekt ze dat hij haar ook iets anders heeft nagelaten – een cacaoplantage in Vinces, Ecuador. Hoopvol over een nieuwe start na de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog, maken Puri en haar man Cristobal de oversteek naar Ecuador. Maar het wordt snel duidelijk dat iemand niet blij is met haar aanspraak op de plantage.

Als onderweg een aanslag op Puri mislukt en Cristobal wordt neergestoken, neemt Puri in zijn kleding de identiteit van haar man aan, om zo veilig verder te kunnen reizen en de waarheid te ontdekken over haar vaders nalatenschap. Hoewel ze nu bevrijd is van de strikte regels die vrouwen moeten volgen, komt ze voor andere uitdagingen te staan – nieuw gevonden familie, verborgen affaires en haar vaders donkere geheimen. En dan is er nog haar aantrekkingskracht tot een mysterieuze man, terwijl ze nog altijd niet de identiteit heeft achterhaald van degene die haar haar toekomst probeert te ontnemen…

Goed om te weten

  • Historische fictie in een prachtige, exotische setting
  • Amazon Editor's Pick: Best of the Month
  • 'Een historisch drama vol familiegeheimen en verraad.' - The Washington Post

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515444
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Lorena Hughes
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 08-02-2023

Specificaties

ISBN: 9789044934441
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Lorena Hughes
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 12,99
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 08-02-2023
De Spaanse dochter
De Spaanse dochter
Paperback:
21,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

5 x De mooiste zinnen

Soms weet een auteur met één zin precies dat te zeggen waardoor alles opeens op zijn plek valt. Wij delen deze 5 mooiste zinnen daarom graag met jou.

Blog
Lees meer

9 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in november 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in november bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer