De Spaanse dochter

‘Een weelderige cacaoplantage in Ecuador is de setting van dit kleurrijke historische drama vol familiegeheimen en verraad.’ – The Washington post

Samenvatting

Opgroeiend in Spanje wist Puri dat ze haar passie voor chocolade van haar vader had geërfd. Na zijn dood ontdekt ze dat hij haar ook iets anders heeft nagelaten – een cacaoplantage in Vinces, Ecuador. Hoopvol over een nieuwe start na de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog, maken Puri en haar man Cristobal de oversteek naar Ecuador. Maar het wordt snel duidelijk dat iemand niet blij is met haar aanspraak op de plantage.

Als onderweg een aanslag op Puri mislukt en Cristobal wordt neergestoken, neemt Puri in zijn kleding de identiteit van haar man aan, om zo veilig verder te kunnen reizen en de waarheid te ontdekken over haar vaders nalatenschap. Hoewel ze nu bevrijd is van de strikte regels die vrouwen moeten volgen, komt ze voor andere uitdagingen te staan – nieuw gevonden familie, verborgen affaires en haar vaders donkere geheimen. En dan is er nog haar aantrekkingskracht tot een mysterieuze man, terwijl ze nog altijd niet de identiteit heeft achterhaald van degene die haar haar toekomst probeert te ontnemen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515444
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Lorena Hughes
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 08-02-2023

Specificaties

ISBN: 9789044934441
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Lorena Hughes
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 12,99
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 08-02-2023
De Spaanse dochter
De Spaanse dochter
Paperback:
21,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

5x ontroerende coming-of-ageromans

Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven: volwassen worden. En dat dat niet zonder vallen en weer opstaan gaat, weet de literatuur ons wel te vertellen.

Blog
Lees meer

De brieven van Rebecca West

Rebecca West gaf haar omvangrijke collectie brieven gaf ze aan het archief van Yale in bewaring. Lees haar brieven aan George Orwell, Ingrid Bergman, George Bernard Shaw en Arthur Schlesinger jr.

Blog
Lees meer

Hoe boeken de wereld verrijken

Waarin schuilt de kracht van boeken? Boeken geven je uiteraard ontspanning, maar ook houvast, inzicht en geborgenheid. Wij geven je vijf boekentips!

Blog
Lees meer