Laatste woorden

  ‘De Star and Sixpence sprankelt van plezier, romantiek, mysterie en een knappe smid. Het is genieten! – Julie Cohen

Samenvatting

Vierde deel in de serie van Holly Hepburn: 'Laatste ronde in de Star and Sixpence'. Op het gemoedelijke platteland, in het dorpje Little Monkham, ligt de Star and Sixpence: een mooi gerenoveerde pub van zussen Sam en Nessie. Bij het wisselen van de seizoenen blijken er dit jaar meer veranderingen op stapel voor de bewoners van het dorpje, en niet allemaal even positief… Nessie gaat samenwonen met haar vriend, waarmee ze Sam alleen achterlaat in de pub. Maar na de komst van de nieuwe chef-kok, Gabriel, is Sam al minder eenzaam. Hoewel de aantrekkingskracht eigenlijk helemaal niet uitkomt. En dan duikt er ook nog een onverwachte gast op, die voor veel onrust zorgt. Terwijl Sam en Gabriel steeds hechter worden, dreigt de nieuwkomer een geheim te onthullen dat meerdere levens overhoop gooit. Kunnen Sam en Nessie er nog uitkomen samen, of is het tijd voor de laatste ronde in de Star and Sixpence?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935394
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Holly Hepburn
Vertaler: Sarin Roquas
Prijs: 1,99
Aantal pagina's: 91
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 03-08-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178119
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Holly Hepburn
Vertaler: Sarin Roquas
Voorlezer: Jennifer van Brenk
Prijs: 3,49
Duur: 3 uur en 10 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 03-08-2023

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

Wat is er zo fijn aan de boeken van Holly Hepburn? Eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: aan de werelden van Holly Hepburn. Want dat is wat zij doet met elk boek dat ze schrijft: ze creëert een complete wereld waarin je volledig wordt opgenomen.

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer