Stervensuur

Stervensuur Deel 1
Stervensuur Deel 1

Het eerste deel van een bloedspannende Duitse thrillerserie.

Samenvatting

'Als je er binnen 48 uur achter komt waarom ik deze vrouw heb ontvoerd, zal ze in leven blijven. Zo niet, dan sterft ze.’
Met dit bericht begint het perverse spel van een seriemoordenaar. Hij hongert zijn slachtoffers uit, verdrinkt ze in inkt of giet ze levend in beton.

Rechercheur Sabine Nemez uit München is wanhopig op zoek naar een verklaring, een motief. Pas als ze een Nederlandse collega binnenhaalt, de markante profiler Maarten S. Sneijder, ontdekken ze in elk geval één patroon: een oud kinderboek dient als wrede inspiratiebron voor de dader – en dat herbergt nog veel meer sinistere ideeën...

Het bloedspannende eerste deel van de Duitse bestsellerreeks over rechercheurs Nemez & Sneijder.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515741
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Andreas Gruber
Vertaler: Hilke Makkink
Prijs: 17,50
Aantal pagina's: 448
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 21-03-2023

Specificaties

ISBN: 9789044915747
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Andreas Gruber
Vertaler: Hilke Makkink
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 448
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 21-03-2023
Stervensuur Deel 1
Stervensuur Deel 1
Paperback:
17,50
E-book:
9,99

Leesfragment

1.

Kerstin, Connie en Fiona kwamen tegelijk overeind in hun bed. De hoofdkussens en teddyberen vlogen aan de kant. ‘Wat voor verhaaltje vertel je ons morgen, tante Bine?’ riep Kerstin opgewonden. Sabine vond het vreselijk om ‘tante’ genoemd te worden. Het maakte haar oud en met haar zesentwintig jaar was ze dat toch echt nog niet. ‘Morgen heb ik geen nachtdienst. Dan zit ik heerlijk thuis bij te komen van jullie donderstenen,’ antwoordde ze. ‘Overmorgen dan!’ riepen de drie in koor. De dochters van haar zus – vier, vijf en zeven jaar – zagen er met hun blonde manen misschien uit als drie engeltjes, maar het konden ook behoorlijke lastpakken zijn. ‘Overmorgen, tante Bine, wat ga je ons dan vertellen?’ drongen ze aan. Sabine liep naar het raam. De horizon baadde al in een oranje-blauw schemerlicht. Straks zou haar dienst beginnen. De Münchense Frauenkirche was verlicht. De koepels van de twee machtige torens staken ver boven de andere daken uit. Plotseling overviel haar een onbestemd gevoel, alsof een deel van haar afstierf. Sabine slikte het bittere gevoel weg. Ze wist niet waarom, maar de aanblik van de kerk deed haar aan de dood denken. Snel trok ze het gele SpongeBob-gordijn dicht. ‘Volgende keer krijgen we een opdracht van het Vaticaan.’ ‘Van de paus?’ riep Fiona, de oudste. ‘Waarom?’ Sabine snapte niet wat er met haar aan de hand was. Ze probeerde zichzelf op te beuren. ‘Omdat het binnenkort Pinksteren is. De paus reist veel en heeft ons team nodig voor een ingewikkelde beveiligingstaak.’ ‘Waar rijden we naartoe?’ ‘Rijden?’ Sabine trok haar wenkbrauwen op. ‘Vliegen! En wel met de snelste helikopter die we hebben. Pas ontwikkeld, in ons geheime laboratorium.’ ‘Gaaf! En waarom heeft de paus juist óns gevraagd?’ Fiona gaf haar zus een por met haar elleboog. ‘Omdat wij de beste uitrusting hebben, natuurlijk!’ ‘Precies,’ bevestigde Sabine. ‘Nachtkijkers, kogelvrije vesten, microzenders.’ ‘Wauw!’ riep Fiona. Kerstin zette grote ogen op en Connies mond viel open.

De Nemez & Sneijder-serie gaat verder...

2024

2025

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: de beste boeken voor een geslaagde zomervakantie

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer