Vegan Vibes

Vegan Vibes
Vegan Vibes

Diëtist Lisa Steltenpool laat je zien dat plantaardig eten makkelijk en vooral heel erg lekker is

Samenvatting

Plantaardig eten heeft de toekomst en dit boek maakt daar een feestje van! Wereldwijd is het een snelgroeiende trend: vegan eten. Mensen laten vlees en zuivel niet alleen voor hun eigen gezondheid vaker staan, maar ook voor de gezondheid van de aarde met al haar bewoners. Plantaardig eten is immers een van de effectiefste manieren om bij te dragen aan een betere wereld.
Diëtist Lisa Steltenpool laat je op toegankelijke wijze kennismaken met plantaardig eten en geeft je onderbouwde voedingsinformatie, praktische handvatten en een hele lading inspiratie om je eetpatroon op te fleuren. Pas wel op voor de bijwerkingen: het kan je zomaar creatiever en energieker maken!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400511569
NUR: 440
Type: Gebonden
Auteur(s): Lisa Steltenpool
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 14-01-2020

Specificaties

ISBN: 9789046173916
NUR: 440
Type: Luisterboek
Auteur(s): Lisa Steltenpool
Voorlezer: Liss Walravens
Prijs: 13,99
Duur: 4 uur en 40 minuten
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 13-03-2020

Gerelateerde artikelen

Mexicaanse zwarte-bonen-burger: een recept uit Vegan Vibes

Zin in een fiësta op je bord? Diëtist Lisa Steltenpool laat je in haar boek Vegan Vibes zien dat plantaardig eten makkelijk en vooral heel erg lekker is. Neem bijvoorbeeld deze heerlijke Mexicaanse zwarte-bonen-burger.

Blog
Lees meer

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 6 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer