Steeds beter

Verander je gewoonten, verander je leven
Steeds beter
Steeds beter

Samenvatting

Gewoonten vormen het onzichtbare raamwerk van ons bestaan. Over sommige denken we niet eens meer na, terwijl andere ons soms veel moeite kosten om vol te houden. Steeds beter leert je hoe je je gewoonten kunt leren begrijpen en indien nodig aan kunt passen. In haar persoonlijke zoektocht test Gretchen Rubin haar theorieën over goede en slechte gewoonten op zichzelf en haar omgeving. Of je nu meer wilt slapen, een project wilt afronden, gezonder wilt gaan leven, of nu echt wilt stoppen met te vaak naar je mobieltje staren: goede gewoonten kunnen je helpen. Steeds beter geeft je de handvatten om direct zelf aan de slag te gaan.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400506121
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Gretchen Rubin
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 14-07-2015

Specificaties

ISBN: 9789044973747
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Gretchen Rubin
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 294
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 13-07-2015
Steeds beter
Steeds beter
Paperback:
20,99
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

De ultieme lifehack voor mensen met ADHD

De populaire uitdrukking lifehack is een soort truc om op verschillende manieren beter te functioneren in het leven. Voor mensen met ADHD (en eerlijk gezegd voor iedereen) is lichaamsbeweging de ultieme lifehack. In dit artikel lichten we toe waarom.

Blog
Lees meer

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

5 oefeningen om aan de slag te gaan met je zintuigen

Wil jij ook de volledige kracht van je zintuigen benutten? In Sensationeel leven bespreekt Gretchen Rubin de vijf zintuigen en geeft ze praktische oefeningen die je thuis zelf kunt uitvoeren.

Blog
Lees meer