Wabi sabi

De Japanse wijsheid voor een perfect imperfect leven
Wabi sabi
Wabi sabi

Samenvatting

Wabi sabi biedt een heel nieuwe kijk op de wereld en je leven, geïnspireerd op eeuwenoude Japanse wijsheid. Het helpt ons de schoonheid in imperfectie te zien, simpelheid te waarderen en de vergankelijkheid van het leven te accepteren. De filosofie van wabi sabi is relevanter dan ooit, in een wereld waarin alles draait om sneller, beter en meer. Wat als we daar nu eens mee zouden stoppen? Dit boek gaat over accepteren en loslaten. Het is een uitnodiging om de schoonheid te zien in je huidige leven, het te ontdoen van opsmuk en te zien wat er dan tevoorschijn komt. Wabi sabi helpt je om deze filosofie in elk facet van je leven toe te passen.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400510456
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Beth Kempton
Vertaler: Elisabeth van Borselen
Prijs: 18,99
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 19-10-2018

Specificaties

ISBN: 9789044977912
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Beth Kempton
Vertaler: Elisabeth van Borselen
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 185
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 01-10-2018
Wabi sabi
Wabi sabi
Gebonden:
18,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

April: Maand van de filosofie

April is de Maand van de Filosofie, een jaarlijks evenement dat in het teken staat van het kritisch nadenken over onze wereld en onze plaats erin. Deze filosofische boeken een perfecte start als je je wil verdiepen in filosofie.

Blog
Lees meer

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 6 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer