Samen staan we sterker

Vind hoop en kansen in tijden van tegenslag

Het nieuwste boek van Beth Kempton, bekend van de bestseller Wabi Sabi , gaat over hoe we in deze turbulente tijden ons staande kunnen houden.

Samenvatting

De omstandigheden in de wereld zijn momenteel ongekend. Deze wereldwijde pandemie heeft ons leven ontwricht, op alle mogelijke manieren. Samen staan we sterker is een praktisch en inspirerend kompas om je door deze turbulente tijden heen te loodsen, zodat je niet meer weerstand biedt maar weerbaar wordt, en je in deze chaos voor jezelf en je familie kunt blijven zorgen.
Het helpt je kalm te blijven, te beseffen wat echt belangrijk is, je leven te versimpelen en een goede basis te leggen voor herstel. Uiteindelijk zal de hoop en potentie die in deze situatie verscholen ligt zich openbaren.
Al jarenlang zijn er signalen dat we het als mensheid rustiger aan moeten doen, en dit zou weleens onze kans kunnen zijn. Dit boek toont je hoe je een langzamer leven kunt omarmen en zelfredzamer kunt worden, terwijl je tegelijkertijd ziet hoe je met alles en iedereen in verbinding staat. Met inzichten van over de hele wereld en opdrachten om even bij stil te staan, biedt dit boek troost en herinnert het ons aan alles waar we dankbaar voor moeten zijn.
Het is een uitnodiging om even op pauze te drukken, adem te halen en simpelweg ons best te doen in de situatie waarin we ons bevinden. Zo creëren we ruimte voor reflectie, verjonging en hoop, door het heden te omarmen en opnieuw te bedenken hoe we willen leven. Samen staan we sterker. Samen komen we hier uit.
En misschien, heel misschien, wordt de wereld na dit alles een betere plek.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400513396
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Beth Kempton
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 02-03-2021

Specificaties

ISBN: 9789044932348
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Beth Kempton
Prijs: 4,99
Aantal pagina's: 112
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 10-06-2020

Specificaties

ISBN: 9789046174500
NUR: 770
Type: Luisterboek
Auteur(s): Beth Kempton
Voorlezer: Kristel van Eijk
Prijs: 7,99
Duur: 2 uur en 57 minuten
Uitgever: Lev
Verschijningsdatum: 24-07-2020

Gerelateerde artikelen

De tien ingrediënten van het anti-aanbakbrein

In Het anti-aanbakbrein deelt Sanne van Arnhem haar strijd met DWP (Dat Wat Plakt). Lees hier meer over de elementen die er samen voor zorgen dat je strijdbaar ten tonele verschijnt wanneer je last hebt van een flinke dosis DWP.

Blog
Lees meer

De risico’s van bewust gewichtsverlies

Lijnen is niet altijd een risicovrije manier om gewicht te verliezen. Lees hier alvast een voorproefje uit Voeding is geen medicijn van Joshua Wolrich.

Blog
Lees meer