Ziels Eigenwijs

de kracht van no-nonsense spiritualiteit
Ziels Eigenwijs

De kracht van no-nonsense spiritualiteitSpiritualiteit is het toverwoord van deze tijd. Maar wat is spiritueel leven nou eigenlijk echt? En hoe d¿e het? In Ziels Eigenwijs laat lifecoach en bestsellerauteur Annemarie Postma zien dat spiritueel leven en jezelf ontwikkelen niet zo ingewikkeld is als we denken. Op haar eigen humoristische en no-nonsense manier maakt zij spiritualiteit toegankelijk voor een breed publiek en laat ze zien dat een spirituele levenshouding niets te maken heeft met in het spirituele vluchten en gaan 'zweven', maar dat werkelijke spiritualiteit juist geworteld is in onze menselijkheid.

Samenvatting

De kracht van no-nonsense spiritualiteit.

Spiritualiteit is het toverwoord van deze tijd. Maar wat is spiritueel leven nou eigenlijk echt? En hoe dóé je het?

In Ziels Eigenwijs laat lifecoach en bestsellerauteur Annemarie Postma zien dat spiritueel leven en jezelf ontwikkelen niet zo ingewikkeld is als we denken. Op haar eigen humoristische en no-nonsense manier maakt zij spiritualiteit toegankelijk voor een breed publiek en laat ze zien dat een spirituele levenshouding niets te maken heeft met in het spirituele vluchten en gaan ‘zweven’, maar dat werkelijke spiritualiteit juist geworteld is in onze menselijkheid.

Ziels Eigenwijs is een eigenwijze en vooral geruststellende gids waarin de auteur je laat zien dat spiritueel leven te maken heeft met het veranderen van je kijk op dingen, en het scheppen van ruimte in je ervaring. Het gaat er niet om om iets te bereiken, verbeteren of proberen alles goed te doen of een halve heilige te worden. We zijn namelijk niet op aarde om spiritueel te worden; we zijn spirituele wezens die als taak hebben volledig mens te worden.

Uit Ziels Eigenwijs :

‘Alles hoort bij mijn leven. Mijn verdriet en vermoeidheid, mijn vergissingen en stupiditeiten, mijn ijdelheid, ongeduld en wispelturigheid. Ik herken en erken mijn oneerlijkheid, omarm mijn overmoedigheid en moedeloosheid, mijn kracht en kwetsbaarheid. Ik ben dat allemaal en er hoeft door mij niets ontkend, verdrongen of verdedigd te worden. Voor mij geen abc’tjes voor een perfect leven. Ik wil niet horen over hoe ik een verlicht mens word. Ik wil van het leven houden zoals het komt en van mezelf zoals ik ben.’

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044967159
NUR: 728
Type: E-book
Auteur(s): Annemarie Postma
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 191
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 28-10-2011
Ziels Eigenwijs
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

Non-fictie top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2023 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer