De helende kracht van acceptatie

vinden door te stoppen met zoeken
De helende kracht van acceptatie

Samenvatting

De grootste veranderingen vinden plaats vanaf het moment dat je niet meer gelooft dat er iets veranderd moet worden.

De sleutel tot innerlijke vrede, geluk, gezondheid en succes ligt niet in het leren veranderen wat is, maar juist in het leren willen wat is. Vaak denk je dat je zelf het beste weet wat goed voor je is, maar meestal is wat goed voor je is precies datgene wat er op dat moment in de realiteit plaatsvindt. Met talloze voorbeelden laat Annemarie Postma zien dat zodra we kunnen kijken naar het leven zonder innerlijke weerstand, dit het begin is van leven vanuit een magisch perspectief.

Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent, maar zit in het ontspannen in hoe je nu bent. Geen weerstand, maar zonder oordeel openstaan voor alles wat er is. Door acceptatie van het leven zoals het zich voordoet neem je een grote blokkade weg en kan je energie weer vrij stromen. Door aanvaarding van wat er is houd je het leven niet langer tegen.

De helende kracht van acceptatie bevat interviews met belangrijke spirituele auteurs als Lynne McTaggart, Eric Pearl, Joe Dispenza, William A. Tiller ( What the Bleep!? ) en Gregg Braden.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044962987
NUR: 728
Type: E-book
Auteur(s): Annemarie Postma
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 27-10-2011
De helende kracht van acceptatie
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

Non-fictie top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2023 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer