Zussen van Willow House

Zussen van Willow House Deel 2
Zussen van Willow House Deel 2

Tweede boek in de Sandy Cove-serie. Een hartverwarmende roman die zich afspeelt aan de ruige Ierse kust,  over de band tussen zussen, liefde, geheimen en kracht vinden in jezelf.

Samenvatting

Roisin McKenna en haar man Cian gaan tijdelijk uit elkaar. Het telefoontje van haar zus Maeve, die dringend hulp kan gebruiken, komt dan ook als geroepen voor Roisin. Ze vertrekt naar Sandy Cove om Maeve te helpen bij de restauratie van Willow House, het prachtige, maar vervallen huis van hun tante. Al snel heeft ze geen tijd meer om nog aan iets anders te denken dan afbrokkelende muren.  

Ondanks een onverwachte mededeling van Maeve en de onthulling van een aantal geheimen die het huis al die tijd heeft verborgen, begint Roisin zich meer en meer zichzelf te voelen, iets wat ze al jaren heeft gemist. De verbintenis die Roisin ooit deelde met haar man begint aan de Ierse kust verder te vervagen wanneer ze aan het strand een mysterieuze man tegen het lijf loopt. Plotseling kan ze zich een ander leven beginnen voor te stellen…

De restauratie heeft de zussen dichter bij elkaar gebracht, maar terwijl een storm de kust nadert, begint Roisin zich te beseffen dat ze een keuze moet maken. Zal haar tijd in Willow House haar helpen om eenmaal thuis weer een frisse start te maken, of heeft de baai iets in haar wakker gemaakt waarvan ze nooit wist dat het bestond…?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044937039
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Susanne O’Leary
Prijs: 7,99
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 02-05-2024

Specificaties

ISBN: 9789046179741
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Susanne O’Leary
Vertaler: Fanneke Cnossen
Voorlezer: Maren Stoffels
Prijs: 9,99
Duur: 7 uur en 46 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 02-05-2024
Zussen van Willow House Deel 2
Zussen van Willow House Deel 2
E-book:
7,99
Luisterboek:
9,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer