Dromen van Willow House

Dromen van Willow House Deel 3
Dromen van Willow House Deel 3

Derde boek in de Sandy Cove-serie. Een onvergetelijke roman over tweede kansen, moeders en dochters. Perfect voor fans van Debbie Macomber en Holly Hepburn.

Samenvatting

Cordelia Mirafiore heeft zich nooit echt thuis gevoeld in Florida. Dus wanneer een onbekend familielid overlijdt en ze gevraagd wordt om naar Ierland komen in verband met het testament, hoopt ze dat haar verblijf in Willow House, waar ze haar familie kan ontmoeten, haar zal helpen om te ontdekken wie ze nou echt is…

Zodra Cordelia bij Sandy Cove arriveert, geven het uitzicht op de diepblauwe zee en de spectaculaire kustlijn haar een gevoel van rust zoals ze dat nog nooit eerder gekend heeft. Ze ontmoet haar nichten Maeve en Roisin, die haar met open armen verwelkomen, voelt zich verbonden met een knappe outsider en er slaat een vonk over.

Maar de rest van de familie McKenna accepteert Cordelia minder makkelijk en vraagt zich af of zij wel familie is. Als bekend wordt dat Cordelia een derde van Willow House zal erven, voelt ze zich gedwongen om te bewijzen wie ze is. Alles wat ze heeft zijn documenten van de parochie en een oude doos met familiefoto’s, maar die leiden naar geheimen die ze misschien liever niet onthuld wil zien. Kan Cordelia de moed vinden om het verleden van haar familie te openbaren? Kan ze vertrouwen op de mysterieuze man die haar vlinders bezorgt? Of zullen de leugens die generaties lang verteld zijn haar voor altijd Sandy Cove doen verlaten?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044937046
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Susanne O’Leary
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 7,99
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 30-05-2024

Specificaties

ISBN: 9789046179758
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Susanne O’Leary
Vertaler: Fanneke Cnossen
Voorlezer: Denise Lukkenaer
Prijs: 9,99
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 30-05-2024
Dromen van Willow House Deel 3
Dromen van Willow House Deel 3
E-book:
7,99
Luisterboek:
9,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer