Sabine Klaver is vakkundig en weet haar expertise op een heldere en veilige manier over te brengen. Ze is allesbehalve belerend en heeft een groot talent om ingewikkelde gedragingen op een persoonlijke manier in kaart te brengen. Ze is duidelijk en open, met een flinke dosis humor en zelfspot.
Malou Holshuijsen, auteur van Zachtop lachen
Ik volg Sabine al een paar jaar met heel veel plezier. Ze maakt mentale problematiek op een toegankelijke manier bespreekbaar en durft daarin ook persoonlijk te worden. Ik kijk dan ook heel erg uit naar haar boek!
Lisa Loeb, auteur van Bang

Actief aan de slag met denkfouten door ze uit te dagen

Het inzicht krijgen in denkfouten vraagt tijd en oefening, maar het begint bij de herkenning dat dit gedachten zijn en geen waarheid. Hoewel bewustwording een nodige stap is voor het veranderen van gewoontes, zoals dergelijke negatieve denk-patronen, is het niet voldoende om verandering tot stand te brengen. We moeten actief met deze denkfouten aan de slag door ze uit te dagen.

Als de leukste psycholoog van Nederland een boek schrijft over hoe zij zelf in therapie gaat, weet je dat dit het zelfhulpboek is dat je écht moet lezen.
Titia Hoogendoorn, auteur van Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Gerelateerde artikelen

Dag van de Mentale Gezondheid

10 oktober is de Internationale Dag van de Mentale Gezondheid en wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de bewustwording van mensen met mentalegezondheidsproblemen. De Mental Health Foundation staat er eveneens achter en ziet dat er echt maar één manier is om dit te doen: door met elkaar over mentale gezondheid te (blijven) praten!

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer

Boekpresentatie Sabine Klaver – Ik voel me zo

Op 14 juni zal Sabine Klaver haar boek Ik voel me zo presenteren bij Scheltema Boekhandel, en we nodigen jou graag hiervoor uit! Met als speciale gast, cabaretière, zangeres, presentatrice en schrijfster Lisa Loeb.

Blog
Lees meer