Divider Radicaal ontwaken Dr. Shefali

Een liefdesverklaring aan alle vrouwen – voorpublicatie Radicaal ontwaken

Omslag radicaal ontwaken van Dr. Shefali

Radicaal ontwaken is hét boek voor elke vrouw die los wil breken van verwachtingen, die van de maatschappij en van zichzelf, en wil zijn wie ze echt is.

Dr. Shefali helpt je in dit inspirerende, praktische en toegankelijke boek jouw eigen weg te vinden, door je trauma’s en je psychische wonden te gebruiken om je authentieke zelf te leven.  Zodat je niet alleen jezelf, maar ook anderen om je heen kunt helpen.

Vol persoonlijke verhalen, en voorbeelden uit de praktijk, maakt dit boek een must-read voor elke vrouw, die genoeg heeft zich te moeten verschuilen voor wie ze echt is.

Lees hieronder een voorpublicatie uit Radicaal ontwaken van Dr. Shefali.

Alicia Keys over Radicaal ontwaken

‘Het is diepgaand, inspirerend en zal een vuur doen ontbranden zodat je je grootste vrijheid kunt bereiken.’

Oprah Winfrey over Radicaal ontwaken

‘De hele wereld moet dit weten. Baanbrekend. Levensveranderend. Radicaal ontwaken is een van die boeken die je altijd op je nachtkastje wilt hebben.’

Gerelateerde artikelen

Non-fictie top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2022 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in november 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in november bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer

5 tips om geen herfstdip te krijgen

Jaarlijks hebben meer dan een half miljoen mensen last van een herfst-winterdip, wat resulteert in niet je bed uit willen komen. Lienke de Jong, founder van Dear Good Morning, geeft 5 tips.

Blog
Lees meer