Radicaal ontwaken

Zet je pijn om in kracht. Omarm je waarheid. Leef vrij.
Radicaal ontwaken
Radicaal ontwaken
Radicaal ontwaken

Bestsellerauteur Dr. Shefali helpt vrouwen hun patronen te doorbreken en hun ware zelf te worden.

Samenvatting

Radicaal ontwaken is hét boek voor iedere vrouw die los wil breken van verwachtingen – die van de maatschappij en van zichzelf – en wil zijn wie ze echt is. Dr. Shefali helpt je in dit inspirerende, praktische en toegankelijke boek jouw eigen weg te vinden, door je trauma’s en je psychische wonden te gebruiken om je authentieke zelf te leven. Zodat je niet alleen jezelf, maar ook anderen om je heen kunt helpen.
Het boek staat vol persoonlijke verhalen en voorbeelden uit de praktijk. Het is een must-read voor iedere vrouw die er genoeg van heeft zich te moeten verschuilen voor wie ze echt is.

Dr. Shefali wil alle vrouwen de kracht geven om de persoon te worden die ze altijd al hebben willen zijn: volledig aanwezig, bewust en gelukkig. Dit doet ze door het vernietigen van de archetypes die nog steeds in de huidige maatschappij aanwezig zijn en die vrouwen kleinhouden. Ze wil vrouwen aanmoedigen om authentiek te leven, en nog belangrijker; andere vrouwen omhoog helpen.

Ze creëert een pad voor vrouwen om hun psychische wonden te genezen en hun eigen kracht te ontdekken om anderen en de wereld te verbeteren. Dr. Shefali helpt vrouwen hun doel te vinden en ze de kracht te geven zodat ze op elk vlak authentiek kunnen leven.

Het is een eloquent, inspirerend, praktisch en toegankelijk boek, vol persoonlijke verhalen en voorbeelden uit de praktijk.

Goed om te weten

  • Praktisch boek met opdrachten om direct te starten
  • Voor lezers van Glennon Doyle

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514829
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Shefali Tsabary
Vertaler: Elisabeth van Borselen
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 29-03-2022

Specificaties

ISBN: 9789044933789
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Shefali Tsabary
Vertaler: Elisabeth van Borselen
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 29-03-2022

Specificaties

ISBN: 9789046176207
NUR: 770
Type: Luisterboek
Auteur(s): Shefali Tsabary
Voorlezer: Gwenny Vos
Prijs: 15,99
Duur: 13 uur en 31 minuten
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 23-06-2022
Radicaal ontwaken
Radicaal ontwaken
Radicaal ontwaken
Paperback:
24,99
E-book:
12,99

Leesfragment

De erosie van de ziel

Ik wist dat ik in de problemen zat toen ik me met de auto in een greppel aan de kant van de weg bevond, terwijl ik geen enkele
herinnering had aan hoe ik daar was beland. Ik was achter het stuur in slaap gevallen en mijn auto was op slechts enkele centimeters afstand van een boom tot stilstand gekomen. Uitgeput door het opvoeden van mijn peuter terwijl ik tegelijkertijd probeerde te promoveren zonder de hulp van familie of oppas, had ik mezelf volledig opgebrand. De schok deed me ontwaken. Ik kon amper ademhalen en mijn hele lichaam beefde. Trillend en verward was ik wel in staat om mijn auto weer op de weg te krijgen. Gelukkig was niemand gewond geraakt. Zelfs mijn auto had geen schrammetje.
Het voorval deed me stilstaan bij een ander soort ongeval, iets wat al lange tijd vanbinnen bij mij aan de gang was: de ernstige schade die ik aan mijn ziel had toegebracht.
De erosie van de ziel is een gradueel proces; langzaam en sluipend. Er worden stukjes van ons innerlijk wezen af gehaald, iets wat onherroepelijk leidt tot de dood van wat wij kennen als onze ware ik. Het is een ziekte die begint in onze jeugd en zich snel verspreidt, vooral bij vrouwen. De symptomen zijn onder andere verlies van macht, authenticiteit, mening en visie. De erosie van de ziel is in wezen een vernietiging van onze innerlijke kennis. Elke keer dat we onderdrukken wie we echt zijn, werken we mee aan de erosie van onze kostbaarste schat: onze kern.

Gerelateerde artikelen

De ultieme lifehack voor mensen met ADHD

De populaire uitdrukking lifehack is een soort truc om op verschillende manieren beter te functioneren in het leven. Voor mensen met ADHD (en eerlijk gezegd voor iedereen) is lichaamsbeweging de ultieme lifehack. In dit artikel lichten we toe waarom.

Blog
Lees meer

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer