Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.

Carlos Ruiz Zafón

website Carlos Ruiz Zafon David Ramos 400x400Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Het labyrint der geestenMet zijn roman De schaduw van de wind, het eerste deel in het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, brak hij internationaal door. Het werd gevolgd door Het spel van de engel en De gevangene van de hemel. De Nederlandse vertaling van het langverwachte vierde deel Het labyrint der geesten is verschenen op 7 november 2017.

De boeken spelen zich telkens af in het mysterieuze Barcelona en zitten vol onvergetelijke terugkerende personages. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, het werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Carlos Ruiz Zafón begon zijn carrière met vier romans die hij voor jong en oud schreef: De Nevelprins, Het Middernachtspaleis, Septemberlichten en Marina.

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Carlos Ruiz Zafón, zijn boeken en zijn bezoek aan Nederland en Vlaanderen? Like dan de Facebookpagina voor de Nederlandse fans en/of schrijf je in voor de Zafón-nieuwsbrief onderaan deze pagina. 

 

‘Een beeldend schrijver. Ik las ‘m in één keer uit en legde ‘m bevend neer.’ – Zin

Het complete overzicht van alle boeken van Carlos Ruiz Zafón:

Blijf op de hoogte van Carlos Ruiz Zafón door je in te schrijven voor de Zafón-nieuwsbrief: