Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.

Download nu de wandelgids

De wandelgids is samengesteld ter gelegenheid van het verschijnen van Carlos Ruiz Zafóns nieuwste roman Het labyrint der geesten. De wandeling voert je door het Barcelona uit de romans van Zafón en duurt ongeveer 4 uur. Je begint in het oude centrum in de gotische wijk en eindigt in La Barceloneta. Eventueel kun je daarna nog de Montjuïc op. Deze wandeling is samengesteld en beschreven door Annebeth Vis, historica, journalist en medeoprichter van Barcelonatips.nl.

Wij wensen u veel lees- en wandelplezier!

    Wat je van de lezersnieuwsbrief kunt verwachten:
    - Als eerste al het nieuws rondom jouw favoriete genre en auteurs
    - Exclusieve winacties
    - Ontdek de nieuwste boeken
    Wilt u weten hoe A.W. Bruna met uw gegevens omgaat? Lees dan hier onze Privacy statement en Cookie statement.

 

Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Met zijn roman De schaduw van de wind, het eerste deel in het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, brak hij internationaal door. Het werd gevolgd door Het spel van de engel en De gevangene van de hemel. De Nederlandse vertaling van het langverwachte vierde deel Het labyrint der geesten verscheen in 2017.

De boeken spelen zich telkens af in het mysterieuze Barcelona en zitten vol onvergetelijke terugkerende personages. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, het werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Carlos Ruiz Zafón begon zijn carrière met vier romans die hij voor jong en oud schreef: De Nevelprins, Het Middernachtspaleis, Septemberlichten en Marina.

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Carlos Ruiz Zafón en zijn romans? Like dan de Facebookpagina!

Het complete overzicht van alle boeken van Carlos Ruiz Zafón:

Blijf op de hoogte van Carlos Ruiz Zafón door je in te schrijven voor de Zafón-nieuwsbrief: