Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.
header-zafon-pagina

Carlos Ruiz Zafón

zafonCarlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Hij begon zijn carrière met vier YA-romans: De Nevelprins, Het Middernachtspaleis, Septemberlichten en Marina.

Het labyrint der geesten

Met zijn roman De schaduw van de wind, het eerste deel in het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, brak hij internationaal door. Het werd gevolgd door Het spel van de engel en De gevangene van de hemel. De Nederlandse vertaling van het langverwachte vierde deel Het labyrint der geesten verschijnt op 7 november 2017.

De boeken spelen zich telkens af in het mysterieuze Barcelona en zitten vol onvergetelijke terugkerende personages. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, het werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Carlos Ruiz Zafón en zijn boeken? Like dan de Facebookpagina voor de Nederlandse fans en/of schrijf je in voor de Zafón-nieuwsbrief onderaan deze pagina. 

 

‘Een beeldend schrijver. Ik las ‘m in één keer uit en legde ‘m bevend neer.’ – Zin

Het complete overzicht van alle boeken van Carlos Ruiz Zafón:

Blijf op de hoogte van Carlos Ruiz Zafón door je in te schrijven voor de Zafón-nieuwsbrief:Het meisje in de trein gelezen?

Neem dan de nieuwe van Paula Hawkins ook mee in je koffer!

Sluiten Bestel In het water