Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.

Carlos Ruiz Zafón

Carlos Ruiz Zafón (1964 – 2020) is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Met zijn roman De schaduw van de wind, het eerste deel in het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, brak hij internationaal door. Het werd gevolgd door Het spel van de engel,  De gevangene van de hemel en Het labyrint der geesten.
De boeken spelen zich telkens af in het mysterieuze Barcelona en zitten vol onvergetelijke terugkerende personages. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, het werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.
Carlos Ruiz Zafón begon zijn carrière met vier romans die hij voor jong en oud schreef: De NevelprinsHet MiddernachtspaleisSeptemberlichten en Marina. Hij overleed in 2020 op slechts 55-jarige leeftijd. Lees zijn in memoriam hier.

Voor meer informatie like de Facebookpagina!

Download de wandelgids en wandel door het Barcelona van Zafón

De wandelgids is samengesteld ter gelegenheid van het verschijnen van Carlos Ruiz Zafóns laatste roman Het labyrint der geesten. De wandeling voert je door het Barcelona uit de romans van Zafón en duurt ongeveer 4 uur. Je begint in het oude centrum in de gotische wijk en eindigt in La Barceloneta. Eventueel kun je daarna nog de Montjuïc op. Deze wandeling is samengesteld en beschreven door Annebeth Vis, historica, journalist en medeoprichter van Barcelonatips.nl.

    Wat je van de lezersnieuwsbrief kunt verwachten:
    - Als eerste al het nieuws rondom jouw favoriete genre en auteurs
    - Exclusieve winacties
    - Ontdek de nieuwste boeken
    Wilt u weten hoe A.W. Bruna met uw gegevens omgaat? Lees dan hier onze Privacy statement en Cookie statement.

Het complete overzicht van alle boeken van Carlos Ruiz Zafón:

Blijf op de hoogte van Carlos Ruiz Zafón door je in te schrijven voor de Zafón-nieuwsbrief: