Camel club

‘Oliver Stone’, zoals hij genoemd wordt, is ervan overtuigd dat in zijn woonplaats Washington D.C. allerlei zaken die het daglicht niet kunnen verdragen in de doofpot worden gestopt. Hij ziet het als zijn missie om de waarheid boven tafel te krijgen en hierbij staat hij niet alleen. Samen met computergenie Milton Farb, Vietnamveteraan Reuben Rhodes en Library of Congress-onderzoeker Caleb Shaw vormt hij de Camel Club. In hun zoektocht naar de waarheid krijgen zij hulp van een bijzondere groep specialisten: Sercret Service-agent Alex Ford, dakloze activist Adelphia en oplichtster Annabelle Conroy.

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: alleen de beste thrillers gaan mee…

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Leestips voor de Thriller Weken 2023

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer