Camel club

‘Oliver Stone’, zoals hij genoemd wordt, is ervan overtuigd dat in zijn woonplaats Washington D.C. allerlei zaken die het daglicht niet kunnen verdragen in de doofpot worden gestopt. Hij ziet het als zijn missie om de waarheid boven tafel te krijgen en hierbij staat hij niet alleen. Samen met computergenie Milton Farb, Vietnamveteraan Reuben Rhodes en Library of Congress-onderzoeker Caleb Shaw vormt hij de Camel Club. In hun zoektocht naar de waarheid krijgen zij hulp van een bijzondere groep specialisten: Sercret Service-agent Alex Ford, dakloze activist Adelphia en oplichtster Annabelle Conroy.

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

6 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer