De vrouwen van Beiersdorf

De romansGertrudes besluit en Antonia’s hoop zijn de eerste delen van de nieuwe trilogie De vrouwen van Beiersdorf. Heerlijk meeslepende historische fictie van de Duitse bestsellerauteur Lena Johannson. Het derde deel van dit op waarheid gebaseerde verhaal volgt in september. Hoe Lena Johannson op het spoor kwam van dit bijzondere verhaal over het bedrijf achter de wereldberoemde merken als Nivea, Labello en Hansaplast lees je in deze brief en het interview met de auteur. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

5x ontroerende coming-of-ageromans

Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven: volwassen worden. En dat dat niet zonder vallen en weer opstaan gaat, weet de literatuur ons wel te vertellen.

Blog
Lees meer

De brieven van Rebecca West

Rebecca West gaf haar omvangrijke collectie brieven gaf ze aan het archief van Yale in bewaring. Lees haar brieven aan George Orwell, Ingrid Bergman, George Bernard Shaw en Arthur Schlesinger jr.

Blog
Lees meer
'Dit was genieten, zo interessant en ontroerend, ik kijk uit naar het volgende boek zodat ik weer kan meeleven met Gertrude, Irma en Toni!' Mariesophieliest