De vrouwen van Beiersdorf

De romansGertrudes besluit , Antonia’s hoop en Irma’s geheim vormen samen de trilogie De vrouwen van Beiersdorf. Heerlijk meeslepende historische fictie van de Duitse bestsellerauteur Lena Johannson. Hoe Lena Johannson op het spoor kwam van dit bijzondere verhaal over het bedrijf achter de wereldberoemde merken als Nivea, Labello en Hansaplast lees je in deze brief en het interview met de auteur. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer

Roman top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop mooie romans uitgekomen! Hier vind je een overzicht van de top 10 romans van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna en Signatuur.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer
'Dit was genieten, zo interessant en ontroerend, ik kijk uit naar het volgende boek zodat ik weer kan meeleven met Gertrude, Irma en Toni!' Mariesophieliest