De vrouwen van Beiersdorf

De romansGertrudes besluit , Antonia’s hoop en Irma’s geheim vormen samen de trilogie De vrouwen van Beiersdorf. Heerlijk meeslepende historische fictie van de Duitse bestsellerauteur Lena Johannson. Hoe Lena Johannson op het spoor kwam van dit bijzondere verhaal over het bedrijf achter de wereldberoemde merken als Nivea, Labello en Hansaplast lees je in deze brief en het interview met de auteur. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

5 x trilogieën van historische romans

Ontsnap jij tijdens het lezen ook het liefst naar vervlogen tijden en spannende of zelfs baanbrekende gebeurtenissen uit de geschiedenis? Dan zijn deze historische romans zeker een aanrader.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer
'Dit was genieten, zo interessant en ontroerend, ik kijk uit naar het volgende boek zodat ik weer kan meeleven met Gertrude, Irma en Toni!' Mariesophieliest