Thrillers om naar uit te kijken in 2019

3 januari 2019

Het nieuwe jaar is van start en ook dit jaar staan er weer heel wat spannende boeken op stapel. Hieronder een lijstje waar wij in ieder geval heel erg naar uit kijken.

1) Het vijfde deel in de Rönning & Stilton-reeks van Cilla en Rolf Börlind verschijnt op 15 januari! In Koudvuur is Tom Stilton in Thailand op zoek naar een monster. In Zweden gaat een schokgolf door het land na een gruwelijke moord. Een Scandithriller met internationale allure.

2) Op 5 februari verschijnt De Vos. Eindelijk weer een nieuw boek van de grootmeester van de faction-thriller, Frederick Forsyth. Wat als het gevaarlijkste wapen ter wereld een tiener blijkt te zijn?

3) Jane Harper is na De droogte en Wildernis een favoriet van vele boekverkopers. Op 9 april verschijnt haar nieuwste thriller Verlaten. In de eenzame outback van Australië vinden twee broers het lichaam van hun derde broer aan hun voeten. Drie broers. Eén dode. Maar geen antwoorden…

4) Kun jij ook geen genoeg krijgen van Lisbeth Salander? Goed nieuws! Op 22 augustus verschijnt het zesde deel in de Millennium-trilogie. In Zij die moet sterven verweeft David Lagercrantz op vernuftige wijze troll factories, DNA-onderzoek en een geheime Mount Everest-expeditie en trekt ons een complot in dat tot de grote laatste strijd tussen de twee zussen Lisbeth en Camilla leidt.

5) Vier meisjes weten wat er gebeurd is. Ze hebben altijd gezwegen. Tot nu. Op 24 september verschijnt het weergaloze thrillerdebuut van Katie Lowe. In Furie gaat het om obsessie, wraak en moord.

Heb je trouwens Bird Box van Josh Malerman al gelezen? Op Netflix staat de verfilming met in de hoofdrol Sandra Bullock. De film is zeker spannend, maar stiekem vinden wij het boek beter… :).

Terug naar nieuwsoverzicht