6 vakantiethrillers nu voor € 15,-

Heb jij je vakantie geboekt en ben je op zoek naar spannend leesvoer? Of blijf je deze zomer thuis en kan je niet wachten op een paar uur ontspanning met een goede thriller? Tot en met 2 september zijn deze zes bestsellers voor slechts € 15,- per stuk te bestellen bij je favoriete (online) boekhandel.

Topman van Jens Lapidus is de explosieve ontknoping van het drama dat zich ontvouwde in de thrillers Viproom en Stockholm Delete.

In De oplichters van John Grisham hebben de rechtenstudenten Mark, Todd en Zola een spectaculair plan, met een bijzonder kleine slagingskans, om alles op te lossen.

Will Robie en Jessica Reel worden eropuit gestuurd in Eindspel, de nieuwste thriller van David Baldacci, om hun baas te vinden. Maar dit is niet geheel zonder risico…

Achteraf begon het allemaal in De Krijtman van C.J. Tudor op de dag dat het verschrikkelijke ongeluk plaatsvond op de kermis. Toen de twaalfjarige Eddie de Krijtman voor het eerst ontmoette.

In Tom Clancy Plicht en eer van Grant Blackwood heeft iemand het op Jack Ryan jr. zijn leven voorzien. De politie denkt dat hij het slachtoffer is geworden van een doodgewone beroving, maar Jack weet wel beter.

In De man die zijn schaduw zocht vertelt David Lagercrantz een razend spannend verhaal over het misbruik van autoriteiten, eremoord en de schaduwen uit Lisbeths jeugd die haar nog steeds achtervolgen.

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

6 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer