Het meisje en de nacht

Een jonge vrouw verdwijnt in de nacht. Drie vrienden verbonden door een tragisch geheim. Ze zien elkaar na jaren weer terug bij de reünie van hun school...

Samenvatting

De Franse Riviera, winter 1992
In een ijskoude nacht, wanneer de campus van een elitaire kostschool geteisterd wordt door een sneeuwstorm, verdwijnen de negentienjarige modelleerling Vinca Rockwell en de filosofieleraar met wie zij een geheime relatie had. Voor Vinca is de liefde ‘alles of niets’. Niemand zou haar ooit nog terugzien.

De Franse Riviera, voorjaar 2017
De ooit onafscheidelijke Manon, Thomas en Maxime – Vinca’s beste vrienden – hebben elkaar niet meer gesproken sinds hun afstuderen. Ze zien elkaar voor het eerst weer terug bij de reünie van hun school. Vijfentwintig jaar geleden pleegden de drie onder vreselijke omstandigheden een moord, waarna ze het lichaam verborgen in de muur van hun gymzaal. Dezelfde muur die nu gesloopt gaat worden om plaats te maken voor een ultramodern gebouw.

Wat is er werkelijk gebeurd in die koude nacht, zo lang geleden?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400510807
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Guillaume Musso
Vertaler: Maarten Meeuwes
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 28-05-2019

Specificaties

ISBN: 9789044977752
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Guillaume Musso
Vertaler: Maarten Meeuwes
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 27-05-2019
Het meisje en de nacht
Het meisje en de nacht
Paperback:
17,99

Gerelateerde artikelen

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

Over Terra di Sicilia van Mario Giordano

Ben jij benieuwd naar Terra di Sicilia van Mario Giordano? Melanie van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij Terra di Sicilia nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer