Niemands gek

Samenvatting

Donald Sully woont al vijftig jaar in het doodsaaie plaatsje North Bath ten noorden van New York. In al die jaren heeft hij niet heel veel geluk gehad. Gescheiden en nu in een halfslachtige relatie met andermans vrouw, woont hij boven zijn bejaarde oud-lerares Engels die hem soms nog steeds de les leest. Opgescheept met een slechte knie en met vrienden die vijanden overbodig maken, probeert hij op zijn manier wat van het leven te maken. Maar dan krijgt Sully met een heel nieuw probleem te maken: zijn van hem vervreemde zoon dreigt in zijn vaders voetsporen te treden.
Met geraffineerde en aanstekelijke humor en begrip voor zowel menselijke dwaasheden als overwinningen is Niemands gek weer een knap voorbeeld van Russo’s vertelkunst.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056725587
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Richard Russo
Vertaler: Kees Mollema
Prijs: 26,99
Aantal pagina's: 712
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 27-09-2016

Specificaties

ISBN: 9789044975154
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Richard Russo
Vertaler: Kees Mollema
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 704
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 26-09-2016
Niemands gek
Niemands gek
Paperback:
26,99

Gerelateerde artikelen

5x tips voor Pride (en erna)

Het is prideweek. Ooit begonnen als protest voor gelijke rechten van lhbti+’ers, nu voornamelijk een viering van gender- en seksuele vrijheid en een belangrijk moment van zichtbaarheid. Wij tippen je een aantal queer boeken, waarmee je prideweek het hele jaar lang kunt vieren.

Blog
Lees meer

5x ontroerende coming-of-ageromans

Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven: volwassen worden. En dat dat niet zonder vallen en weer opstaan gaat, weet de literatuur ons wel te vertellen.

Blog
Lees meer