Wildflower Summer: In dit moment

Wildflower Summer: In dit moment Deel 2
Wildflower Summer: In dit moment Deel 2
In dit moment Deel 2

Onweerstaanbare romantiek in een schitterende prairiesetting

Samenvatting

Nakos Hunt zal de aanblik nooit vergeten. Zijn beste vriendin Amy ligt bloedend op de grond, geslagen door haar eigen man. Het lijkt volkomen onmogelijk. Dit is tenslotte Amy. Luide, sterke, uitdagende Amy. Zelfs maanden later, lang nadat Amy’s ex-man de gevangenis in is gegaan, heeft Nakos nog steeds moeite om niet te grommen naar iemand die te dicht bij haar komt.

Dat ene moment verandert alles voor Nakos. Omdat hij beseft dat het beeld van een sterke, zelfverzekerde vrouw dat Amy van zichzelf schildert maar al te vaak een façade is. Nakos is vastbesloten om die muur tussen hen af te breken. Steen voor steen. Gesprek na gesprek. En tot slot, kus na kus...

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515345
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Kelly Moran
Vertaler: Marike Groot, Sander Brink
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 14-03-2023

Specificaties

ISBN: 9789044934281
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Kelly Moran
Vertaler: Marike Groot, Sander Brink
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 21-03-2023

Specificaties

ISBN: 9789046177037
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Kelly Moran
Vertaler: Marike Groot, Sander Brink
Voorlezer: Jantine van den Bosch
Prijs: 13,99
Duur: 10 uur en 43 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 06-04-2023
Wildflower Summer: In dit moment Deel 2
Wildflower Summer: In dit moment Deel 2
In dit moment Deel 2
Paperback:
15,99
E-book:
9,99

Leesfragment

1.

Terwijl haar ribben het uitschreeuwden van de helse pijn, en het bloed uit haar neus en lip drupte, met een rechteroog dat zo opgezwollen was dat het bijna dichtzat, strompelde Amy Tarcher door de ijzeren poort van Cattenach Ranch het land van haar beste vriendin op. Haar benen waren verkrampt en konden haar nauwelijks nog dragen, en haar evenwicht was helemaal in de war doordat ze zo duizelig was. Los grind op de met bakstenen geplaveide oprijlaan knarste onder haar schuifelende slippers, maar die waren het enige wat ze zo snel had weten aan te trekken toen ze haar huis uit was gevlucht. Amy’s eigen piepkleine huis stond in een ouder deel van het dorp, dicht bij het gedeelte van Olivia’s uitgestrekte ranch dat ver van de boerderij lag. Wat betekende dat ze op een of andere manier vijf kilometer had gelopen om hier te komen. Haar auto was geen optie geweest. Voordat haar echtgenoot gestoord was geworden en haar in deze bont en blauwe toestand had gebracht, had hij haar banden lekgestoken, haar mobiele telefoon stukgegooid en haar fotografieapparatuur met een hamer vernield. Dat had bijna meer pijn gedaan dan de aframmeling die hij haar had gegeven. Het einde was in zicht, en ze dwong haar voeten om te blijven bewegen, terwijl ze zich als een dronken slak over de oprijlaan voortbewoog. Ze kneep haar ogen een beetje dicht tegen de felle zon en keek naar het houten huis van twee verdiepingen recht voor haar, en vervolgens naar het land. Het was midden op de dag, dus zou er niemand in het grote huis aanwezig zijn behalve Olivia’s tante Mae misschien. Toen Amy dichterbij kwam, sloeg ze af naar rechts en richtte zich op de schuren. Er waren er drie, en ze stonden naast elkaar. Haar redding.

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer