‘Thuiskomen in Brightwater Bay is een hartverwarmende traktatie die je meevoert naar de prachtige kust van Orkney. Dompel jezelf onder in deze heerlijke serie!’ – Miranda Dickinson

Samenvatting

Tweede deel in de serie Thuiskomen in Brightwater Bay, van bestsellerauteur Holly Hepburn.

Op papier heeft Merina Wilde het voor elkaar: een succesvolle carrière als romanschrijver, een bruisend sociaal leven en een man die haar adoreert. Maar Merry heeft een geheim: ze is de magie van het schrijven kwijt. Wat ze ook probeert, haar verhalen sprankelen niet meer. En terwijl ze de ene na de andere deadline mist, valt haar privéleven in duigen. Alex laat weten dat hij de toekomst toch anders ziet dan zij en plotseling is Merry single, voor het eerst sinds… nou ja, ooit.

In een poging haar leven weer op de rails te krijgen ruilt Merry London in voor de Orkney eilanden, waar ze zichzelf opsluit in een cottage boven een klif. Hier probeert ze haar hart te helen en haar passie voor het schrijven terug te vinden. Maar kunnen de schoonheid van het eiland en de goedheid van de bewoners Merry overhalen om weer in de liefde te geloven, al is het maar zolang het nodig is om haar boek af te schrijven? Of is het tijd voor iets heel nieuws…?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935455
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Holly Hepburn
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 1,99
Aantal pagina's: 79
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 24-08-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178171
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Holly Hepburn
Vertaler: Fanneke Cnossen
Voorlezer: Jennifer van Brenk
Prijs: 3,49
Duur: 2 uur en 50 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 24-08-2023

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

Wat is er zo fijn aan de boeken van Holly Hepburn? Eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: aan de werelden van Holly Hepburn. Want dat is wat zij doet met elk boek dat ze schrijft: ze creëert een complete wereld waarin je volledig wordt opgenomen.

Blog
Lees meer