Kerstmis in de Schotse Hooglanden

Een hartverwarmende kerstroman om verliefd op te worden.

Samenvatting

Zullen Belles dromen dit jaar met kerst eindelijk uitkomen?

De dertigjarige Belle Albany voelt zich eenzaam deze kerst. Ze verlangt naar liefde en een beetje wintermagie, maar de vraag is of ze die nog vindt in het slaperige Schotse dorp. Dat verandert als ze de oudere Edina op haar kersenrode fiets ontmoet en besluit een onvergetelijke kerst voor hen beiden te organiseren. Maar dat is nog niet zo makkelijk in Edina’s vervallen kasteel, en zeker niet als haar knappe, lang verloren gewaande kleinzoon Jack Hamilton-Kirk opeens op de stoep staat. Hij is eigenlijk de Grinch in menselijke vorm, dus waarom klopt haar hart zo snel, elke keer dat ze in dezelfde kamer zijn? Hoe hard ze het ook probeert, Belle kan hun groeiende aantrekkingskracht niet negeren. En dan wordt er ook nog een geheim uit Jacks verleden opgerakeld...

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044936209
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Donna Ashcroft
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 247
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 26-10-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178898
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Donna Ashcroft
Vertaler: Fanneke Cnossen
Voorlezer: Barbara Sloesen
Prijs: 9,99
Duur: 10 uur en 22 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 26-10-2023

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

Tijd en plaats van 6 historische romans

Met een historische roman reis je terug in de tijd, maar de tijd waarnaar je terugreist verschilt per roman. Hier vind je 6 historische romans met de bijbehorende tijd én plaats!

Blog
Lees meer