Een cottage in Cornwall

Een cottage in Cornwall
Een cottage in Cornwall

Ontsnap naar het idyllische Indigo Cove aan de prachtige kust van Cornwall met deze hartverwarmende feelgoodromance over geheimen, tweede kansen en opbloeiende liefde

Samenvatting

De dertigjarige Ruby   Penhaligon is wel klaar met de liefde: geen drama meer, geen problemen meer en geen mannen meer. Ze gaat door het leven als onafhankelijke vrouw en doet precies wat ze zelf wil. Maar dan staat plots haar hele wereld op zijn kop als haar oma belt. Haar geliefde pottenbakkerij dreigt failliet te gaan en misschien zal ze daardoor haar prachtige cottage in Cornwall kwijtraken. Ze vraagt Ruby om naar Indigo Cove af te reizen en haar te helpen de boel te redden.

Maar Indigo Cove, het idyllische kustplaatsje waar Ruby is geboren , roept herinneringen op die ze liever zou vergeten. Toch is ze vastbesloten het huis van haar oma te redden. De zomer is ongewoon heet en ze kan bovendien wel wat afleiding gebruiken van haar drukke baan als accountant in Londen.

Al is Gabe Roskilly, de sexy maar ernstige eigenaar van de plaatselijke brouwerij, niet helemaal de afleiding die ze voor ogen had. Ruby probeert haar aangewakkerde gevoelens voor Gabe te negeren, maar het blijkt onmogelijk om deze donkere, knappe en mysterieuze man te ontwijken, aangezien hij midden in het dorpsleven staat.

Wanneer er een onverwachte gast uit het verleden bij haar oma opduikt, en Ruby iets over Gabe ontdekt wat hun opbloeiende romance in gevaar brengt, vallen al haar plannen in duigen. Slaagt Ruby erin haar hart open te stellen voor haar ware geluk? Of zullen oude wonden alles verpesten?

‘Een heerlijk boek met veel wendingen waardoor je blijft lezen.’ – Shaz’s Book Blog

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044936186
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Donna Ashcroft
Vertaler: Aarti Rampadarath
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 245
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 04-07-2024

Specificaties

ISBN: 9789046178874
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Donna Ashcroft
Vertaler: Aarti Rampadarath
Voorlezer: Audrey Bolder
Prijs: 9,99
Duur: 8 uur en 22 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 04-07-2024

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer