Wat ik nooit eerder heb gezegd

'Ng houdt je bij de les tot de mooi melancholieke, schrijnende ontknoping.' Trouw

Voorgelezen door: Marian Mudder

‘Een powerhouse van een debuut. Ng’s verhaal grijpt je vanaf de eerste pagina bij de keel, met de hoop om het mysterie van Lydia’s dood te ontrafelen. Mensen, dit boek heeft alles in huis. Alles.’ – The Huffington Post

Juni, 1977. In het universiteitsstadje Middlewood ontdekt de familie Lee dat hun dochter verdwenen is. Een paar dagen later wordt het lichaam van de zestienjarige Lydia uit het meer gevist. Verteerd door schuldgevoelens slaat haar vader een roekeloze weg in die hem zijn huwelijk kan kosten. Haar moeder Marilyn is gebroken, maar vastbesloten om een dader te vinden – tegen elke prijs. Lydia’s broer is er zeker van dat hun getroebleerde buurjongen Jack iets te maken heeft met het drama. Maar het is de jongste in de familie, Hannah, die meer ziet dan iemand zich realiseert en die wel eens de enige zou kunnen zijn die weet wat er echt gebeurd is.

Wat ik nooit eerder heb gezegd is zowel een pageturner als een ontroerend portret van een gezin. Een aangrijpend verhaal over familie, geschiedenis en de betekenis van het woord thuis.

  • Verschijningsdatum: 20-9-2016
  • ISBN: 978-90-461-7075-5
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Saskia Peterzon-Kotte
  • NUR: 302
Uit de pers
'Letterlijk vanaf de eerste zin intrigerend. Spannend, tragisch, meeslepend: dit boek heeft het allemaal.' Zin Magazine
' **** ' Noordhollands Dagblad
Linda