Celeste Ng

Celeste Ng
Kevin Day
Celeste Ng is opgegroeid in Pennsylvania en Ohio. Ze studeerde aan Harvard en de University of Michigan. Haar debuutroman Wat ik nooit eerder heb gezegd werd een internationale bestseller en was de winnaar van de Amazon Book of the Year Award, de Massachusetts Book Award, de Asian/Pacific American Award for Literature, en de ALA’s Alex Award. Het werd door meerdere media uitgeroepen tot een van de beste boeken van het jaar, waaronder de New York Times en een tv-serie is nog in de maak. Haar tweede roman Kleine brandjes overal overkwam hetzelfde, werd een nog grotere bestseller en is verfilmd met Reese Witherspoon en Kerry Washington. Onze verloren harten is haar derde roman en komt in het najaar van 2022 uit.

Artikelen over Celeste Ng

5 Romans met tieners in de hoofdrol

Het lezen van romans met tieners en jong volwassenen in de hoofdrol zorgt dan ook voor een unieke leeservaring. Lees jij graag boeken met tieners en jong volwassenen in de hoofdrol? Wij hebben 5 leestips!

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer