De Chimp Paradox

De Mind Management Methode voor zelfvertrouwen, succes en geluk
De Chimp Paradox
De Chimp Paradox

Samenvatting

Sta jij je eigen geluk en succes in de weg? Heb je soms moeite om jezelf te begrijpen? Nemen emoties soms je leven over?

De Chimp Paradox is een krachtige, bewezen methode voor zelfvertrouwen, succes en geluk. Professor Steve Peters legt uit welke strijd je brein dagelijks moet leveren (jij wil dit, je 'chimp' wil dat) en hoe je dat stemmetje onder controle krijgt. Peters' methode is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en uitgangspunten die in een werkbaar model zijn gegoten om direct mee aan de slag te gaan. Het kan je helpen om bijvoorbeeld angsten aan te pakken, je zelfvertrouwen te vergroten en je emoties onder controle te houden. Dit boek laat je zien hoe je brein werkt en hoe je het zo kunt managen dat niets je meer in de weg staat om een gelukkiger en succesvoller leven te leiden.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400505827
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Steve Peters
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 10-03-2015

Specificaties

ISBN: 9789044973587
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Steve Peters
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 254
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 03-03-2016
De Chimp Paradox
De Chimp Paradox
Paperback:
20,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

De ultieme lifehack voor mensen met ADHD

De populaire uitdrukking lifehack is een soort truc om op verschillende manieren beter te functioneren in het leven. Voor mensen met ADHD (en eerlijk gezegd voor iedereen) is lichaamsbeweging de ultieme lifehack. In dit artikel lichten we toe waarom.

Blog
Lees meer

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer