De Chimp Paradox

De Mind Management Methode voor zelfvertrouwen, succes en geluk

Samenvatting

Sta jij je eigen geluk en succes in de weg? Heb je soms moeite om jezelf te begrijpen? Nemen emoties soms je leven over?

De Chimp Paradox is een krachtige, bewezen methode voor zelfvertrouwen, succes en geluk. Professor Steve Peters legt uit welke strijd je brein dagelijks moet leveren (jij wil dit, je 'chimp' wil dat) en hoe je dat stemmetje onder controle krijgt. Peters' methode is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en uitgangspunten die in een werkbaar model zijn gegoten om direct mee aan de slag te gaan. Het kan je helpen om bijvoorbeeld angsten aan te pakken, je zelfvertrouwen te vergroten en je emoties onder controle te houden. Dit boek laat je zien hoe je brein werkt en hoe je het zo kunt managen dat niets je meer in de weg staat om een gelukkiger en succesvoller leven te leiden.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400505827
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Steve Peters
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 10-03-2015

Specificaties

ISBN: 9789044973587
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Steve Peters
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 254
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 03-03-2016
De Chimp Paradox
De Chimp Paradox
Paperback:
20,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

Dag van de Mentale Gezondheid

10 oktober is de Internationale Dag van de Mentale Gezondheid en wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de bewustwording van mensen met mentalegezondheidsproblemen. De Mental Health Foundation staat er eveneens achter en ziet dat er echt maar één manier is om dit te doen: door met elkaar over mentale gezondheid te (blijven) praten!

Blog
Lees meer

Test: Hoeveel zelfempathie heb ik?

Zelfempathie en leren echt goed voor jezelf te zorgen helpen ons vrouwen tijdens de vermoeiende fase van de hormonale omschakeling weer met onszelf in balans te komen.

Blog
Lees meer