Boeken
Non-fictie

Hit Refresh

Hit Refresh gaat over persoonlijke verandering, over de transformatie van Microsoft, en over de technologieën die het leven van ons allemaal zullen beïnvloeden. We staan aan de vooravond van de grootste golf aan spannende en disruptieve technologieën die de mensheid ooit heeft gezien: artificial intelligence, mixed reality, en quantum computing.

Satya Nadella – de grote onbekende na de scherpzinnige Bill Gates en de energieke Steve Ballmer – deelt zijn inzichten en reflecties als CEO van Microsoft. Aan de hand van zijn fascinerende jeugd in India vertelt hij hoe hij de leider werd die hij nu is. Hij vertelt over de herontdekking van de ziel van het bedrijf. Mensen, organisaties en de maatschappij als geheel kunnen en moeten veranderen in hun aanhoudende zoektocht naar nieuwe energie, nieuwe ideeën, blijvende relevantie en vernieuwing. In de basis gaat het over ons menszijn en hoe die ene unieke eigenschap – empathie – steeds kostbaarder zal worden in een wereld waar technologische vooruitgang de status quo zal ontwrichten zoals nooit tevoren.

  • Verschijningsdatum: 31-10-2017
  • ISBN: 978-94-005-0925-2
  • Aantal pagina's: 304
  • Uitgever: Lev.
  • Vertaler(s): Aad Markenstein
  • NUR: 801
Meer over dit boek
Inspiratieblokafbeelding
Microsoft-topman Satya NadellaNog drie doorbraken nodig voor kwantumcomputer!

Bij Microsoft werken al zeker zeven jaar wiskundigen, natuurkundigen en computerwetenschappers samen om een schaalbare kwantumcomputer te ontwikkelen. Dat gebeurt op ‘Station Q’, in de universiteit van Santa Barbara in Californië.

Lees meer

Iedereen moet op 'hit refresh' drukken volgens Nadella

Iedereen moet op 'hit refresh' drukken volgens Nadella
De nieuwe Suzanne Vermeer is er!

Begin vandaag nog in de winterthriller ‘IJskoud’! Winterse (ont)spanning…

Sluiten Lees meer