Boeken
Non-fictie

De moed om te vergeven

€ 12,99
Mid-priceook verkrijgbaar als:

'Afwisselend tragisch, humoristisch, aangrijpend, wijs en mild.' de Volkskrant

‘Moedige mensen zijn niet bang om, in het belang van de vrede, te vergeven.’ – Nelson Mandela

In De moed om te vergeven beschrijft Ndaba Mandela hoe het was om op te groeien bij, en te leren van, een van de grootste leiders die de wereld ooit heeft gekend – zijn grootvader, Nelson Mandela.

Ndaba werd in 1982 geboren in Soweto. Na een turbulente jeugd verhuist hij op twaalfjarige leeftijd naar het presidentiële paleis van de net verkozen Mandela. In dit inspirerende boek verweeft Ndaba op kleurrijke wijze de verhalen uit zijn jeugd met de raad en daad van Madiba, waarmee hij een nieuw beeld schetst van de man met wie zoveel mensen een unieke verbinding voelen.

Nelson Mandela’s vreedzame strijd tegen onderdrukking en voor sociale gerechtigheid heeft de wereld veranderd, en zijn nalatenschap heeft niets aan relevantie ingeboet. De moed om te vergeven bevat zijn lessen over onder meer veerkracht, vrede en hoop, en laat zien dat iedereen de kracht bezit om zichzelf en de wereld te veranderen.

  • Verschijningsdatum: 23-7-2019
  • ISBN: 978-94-005-1162-0
  • Aantal pagina's: 288
  • Uitgever: Lev.
  • Vertaler(s): Elisabeth van Borselen
  • NUR: 320
Uit de pers
'Ndaba Mandela wil zijn beroemde opa niet uitventen, het is een levendig boek met dialogen en ontmoetingen.' Nederlands Dagblad
'Dit boek bevat Mandela's lessen over onder meer veerkracht, vrede en hoop, en laat zien dat iedereen de kracht bezit om zichzelf en de wereld te veranderen.' Oog voor Afrika
Meer over dit boek
Inspi mandela boven
Inspi mandela onder

Boektrailer De moed om te vergeven

Boektrailer De moed om te vergeven