Hygge voor thuis

Hygge voor thuis

De Deense Hygge-expert Meik Wiking komt nu met het perfecte boek om je huis zo hyggelig mogelijk te maken.

Samenvatting

Voor geluk hoef je niet ver te zoeken, het is dichterbij dan je denkt: in je eigen huis
We zijn vaker dan ooit thuis, maar nog niet eerder was duidelijk wat de invloed van ons huis is op hoe we ons voelen. Thuis is waar we veiligheid en troost vinden. Waar we onze maskers afzetten en samen zijn met de mensen van wie we houden. Terwijl de wereld om ons heen steeds onveiliger en ongrijpbaarder lijkt te worden en ons meer stress bezorgt, kunnen we thuis daaraan ontsnappen. Dus hoe kunnen we ons huis zo inrichten dat we er niet alleen leven, maar ook kunnen opbloeien? In dit boek combineert Wiking onderzoek op het gebied van design en geluk om tot een antwoord te komen, zodat de plek waar we het meest zijn, ook het fijnst is.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514812
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Meik Wiking
Vertaler: Barbara Lampe
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 04-10-2022
Hygge voor thuis
Gebonden:
21,99

Gerelateerde artikelen

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 6 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer

7 tips voor inrichten op geluk

Zonlicht is zo belangrijk voor ons welzijn dat het de moeite waard is om er rekening mee te houden bij de inrichting van je huis. Hierbij 7 tips.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer