7 tips voor inrichten op geluk

Tips voor inrichten op geluk - inrichten met daglicht

Zonlicht is zo belangrijk voor ons welzijn dat het de moeite waard is om er rekening mee te houden bij de inrichting van je huis. Meubels dicht bij het raam kunnen de stralen tegenhouden. In een ideale wereld kun je inrichten met behulp van de baan van de zon. Mijn werktafel staat bij het raam waar bij zonsopkomst de zonnestralen binnenvallen, terwijl onze eettafel in een kamer staat waar de zon aan het einde van de dag naar binnen schijnt. Eigenlijk moet je gewoon je kat nadoen. Als er ergens een streep zonlicht is, dan ga je daar zitten. Spinnen mag, maar hoeft niet.

Lees ook deze artikelen

Nieuwe boeken in mei 2024

Deze maand verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die deze maand bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

Vier de vrijheid met deze boeken

Vrijheid is van essentieel belang voor de mens. Het vieren ervan herinnert ons aan haar kostbaarheid en inspireert tot groei en bewustwording. Ontdek in dit artikel een selectie boeken die de waarde van vrijheid perfect weten te belichten.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer