7 tips voor inrichten op geluk

Thuis zou een plek moeten zijn voor verbinding en gezelligheid. Een plek waar je je veilig, gesteund en begrepen voelt. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Lees hier 7 tips hoe je met daglicht jouw thuis een stukje ‘hyggelig’ kan maken. Vind meer tips in het boek ‘Hygge voor thuis’ van de Deense gelukswetenschapper Meik Wiking.

Tips voor inrichten op geluk - inrichten met daglicht

Zonlicht is zo belangrijk voor ons welzijn dat het de moeite waard is om er rekening mee te houden bij de inrichting van je huis. Meubels dicht bij het raam kunnen de stralen tegenhouden. In een ideale wereld kun je inrichten met behulp van de baan van de zon. Mijn werktafel staat bij het raam waar bij zonsopkomst de zonnestralen binnenvallen, terwijl onze eettafel in een kamer staat waar de zon aan het einde van de dag naar binnen schijnt. Eigenlijk moet je gewoon je kat nadoen. Als er ergens een streep zonlicht is, dan ga je daar zitten. Spinnen mag, maar hoeft niet.

Lees ook deze artikelen

Nieuwe boeken in februari 2023

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in februari bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer

Non-fictie top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2022 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer