Mysteries in Groningen

Samenvatting

Elke plaats heeft zijn geheimen. Elke stad kent zijn mysteries, aangeduid door oude namen, gevelstenen, opmerkelijke krantenberichten en verhalen die de mensen elkaar vertellen. Verhalen van lang geleden die een geheel eigen leven zijn gaan leiden, maar ook recente gebeurtenissen die onverklaarbaar of onopgelost zijn en die je de stuipen op het lijf kunnen jagen. Ook Groningen heeft zijn geheimen. Zo zijn er nog altijd mensen die verhalen vertellen over geesten; prachtige verhalen vaak. Zo is er het verhaal over de harpspeler op de Fraeylemaborg, bij Slochteren, of de spokende moriaan (neger) bij Pieterburen... Markante, soms gruwelijke gebeurtenissen, zoals de opstand tegen de Romeinse Olennius, en opmerkelijke onverklaarbare fenomenen, zoals de waarnemingen van geesten vormen het onderwerp van deze bundeling. Lees en huiver mee met deze mysteries, die nog waargebeurd zijn ook!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044960358
NUR: 520
Type: E-book
Auteur(s): Martijn J. Adelmund
Prijs: 4,99
Aantal pagina's: 156
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 24-08-2009
Mysteries in Groningen
E-book:
4,99

Gerelateerde artikelen

5 Romans met tieners in de hoofdrol

Het lezen van romans met tieners en jong volwassenen in de hoofdrol zorgt dan ook voor een unieke leeservaring. Lees jij graag boeken met tieners en jong volwassenen in de hoofdrol? Wij hebben 5 leestips!

Blog
Lees meer

Over De familie Aubrey van Rebecca West

Ben jij benieuwd naar de Aubrey-trilogie van Rebecca West? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij het eerste deel, De familie Aubrey, nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer