Boeken
Non-fictie

De weg terug naar het leven

€ 20,00
Gebondenook verkrijgbaar als:

**** 'Een ontiegelijk leuk, meeslepend boek.' NRC.nl

De bestseller uit Noorwegen: een origineel en verrassend boek over hoe het paddenstoelenrijk levensvreugde en nieuwe zin gaf in een periode van rouw en verdriet. Na het verlies van haar echtgenoot ontdekt Long Litt Woon bij toeval de wondere wereld van paddenstoelen en raakt ze bevriend met een groep paddenstoelenplukkers, een subcultuur met eigen regels en rituelen. Haar ontdekkingsreis door de natuur loopt parallel aan haar innerlijke reis: de combinatie paddenstoelen en verdriet geeft haar een nieuwe richting in het leven.

In De weg terug naar het leven geeft Long haar kennis over de nieuw ontdekte wereld met humor en aanstekelijk enthousiasme door: een hoopvol en prachtig geschreven boek over de helende kracht van de natuur.

  • Verschijningsdatum: 25-9-2018
  • ISBN: 978-94-005-1052-4
  • Aantal pagina's: 304
  • Uitgever: Lev.
  • Vertaler(s): Perpetua Uiterwaal
  • NUR: 320
Uit de pers
'Een prachtig boek, geschreven met humor en een aanstekelijk enthousiasme voor paddenstoelen en al dat groeit in het bos, dat inspireert en de kracht van de natuur als geen ander weet te omschrijven.' Happinez
'Een prachtig boek over eeuwige liefde, de kracht van het leven en de wonderbaarlijke, grotendeels verborgen wereld van de paddenstoelen.' Primo
Meer over dit boek

De weg terug naar het leven

Hoe ga je verder als het ondenkbare zich heeft voorgedaan? In 'De weg terug naar het leven' geeft Long Litt Woon haar kennis over de nieuw ontdekte wereld met humor en aanstekelijk enthousiasme door: een hoopvol en prachtig geschreven boek over de helende kracht van de natuur.

De weg terug naar het leven
nieuw

Oktober was nog nooit zo angstaanjagend.

Lees meer
De nieuwe Suzanne Vermeer is er!

Begin vandaag nog in de winterthriller ‘IJskoud’! Winterse (ont)spanning…

Sluiten Lees meer