De weg terug naar het leven

20.99
11.99
Op deze pagina

Samenvatting

De bestseller uit Noorwegen: een origineel en verrassend boek over hoe het paddenstoelenrijk levensvreugde en nieuwe zin gaf in een periode van rouw en verdriet. Na het verlies van haar echtgenoot ontdekt Long Litt Woon bij toeval de wondere wereld van paddenstoelen en raakt ze bevriend met een groep paddenstoelenplukkers, een subcultuur met eigen regels en rituelen. Haar ontdekkingsreis door de natuur loopt parallel aan haar innerlijke reis: de combinatie paddenstoelen en verdriet geeft haar een nieuwe richting in het leven.

In De weg terug naar het leven geeft Long haar kennis over de nieuw ontdekte wereld met humor en aanstekelijk enthousiasme door: een hoopvol en prachtig geschreven boek over de helende kracht van de natuur.

Specificaties

ISBN:9789400510524
NUR:320
Type:Gebonden
Vertaler(s): Perpetua Uiterwaal
Prijs:20,99
Aantal pagina's:304
Uitgever:Lev
Verschijningsdatum:25-09-2018

Specificaties

ISBN:9789044977523
NUR:320
Type:E-book
Vertaler(s): Perpetua Uiterwaal
Prijs:11,99
Aantal pagina's:304
Uitgever:Lev
Verschijningsdatum:24-09-2018
**** 'Een ontiegelijk leuk, meeslepend boek.' – NRC.nl 'Spitsvondige kruising tussen een natuurboek een rouwboek van een antropoloog die na de dood van haar man gebiologeerd raakte door paddestoelen.' – de Volkskrant 'Een prachtig boek, geschreven met humor en een aanstekelijk enthousiasme voor paddenstoelen en al dat groeit in het bos, dat inspireert en de kracht van de natuur als geen ander weet te omschrijven.' – Happinez 'Een prachtig boek over eeuwige liefde, de kracht van het leven en de wonderbaarlijke, grotendeels verborgen wereld van de paddenstoelen.' Primo

Gerelateerde artikelen

Geniet van de herfst

HERFST. De bladeren van de bomen kleuren in allerlei prachtige…

Nieuws
Lees meer