Waarom gaat het nooit zoals ik het wil?

Stel betere vragen en pak de regie over jouw leven terug

Stel jezelf betere vragen en pak de regie over jouw leven terug

Samenvatting

Waarom doet niemand gewoon eens zijn werk? Wanneer gaat iemand míj nu eindelijk helpen? En waarom moet ík in hemelsnaam voor het kerstdiner zorgen? In het leven stellen we continu vragen, maar niet alle vragen leiden tot vooruitgang. In Waarom gaat het nooit zoals ik het wil? laat John G. Miller zien dat een goed geformuleerde vraag het verschil kan maken tussen groot succes en complete stilstand. Dit praktische handboek helpt je de vragen te stellen die leiden tot meer succes in jouw eigen leven: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn werk leuker wordt? Wat kan ik doen om mijn collega’s te helpen? Hoe kan ik onderdeel worden van de oplossing? Pak de regie over jouw leven terug en neem je eigen verantwoordelijkheid. Je bent maar één vraag verwijderd van succes.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044979008
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): John G. Miller
Vertaler: Bonella van Beusekom
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 12-05-2020

Specificaties

ISBN: 9789046173718
NUR: 770
Type: Luisterboek
Auteur(s): John G. Miller
Vertaler: Bonella van Beusekom
Voorlezer: Maarten Smeele
Prijs: 9,99
Duur: 3 minuten
Uitgever: Lev
Verschijningsdatum: 11-05-2020

Gerelateerde artikelen

Dag van de Mentale Gezondheid

10 oktober is de Internationale Dag van de Mentale Gezondheid en wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de bewustwording van mensen met mentalegezondheidsproblemen. De Mental Health Foundation staat er eveneens achter en ziet dat er echt maar één manier is om dit te doen: door met elkaar over mentale gezondheid te (blijven) praten!

Blog
Lees meer

Test: Hoeveel zelfempathie heb ik?

Zelfempathie en leren echt goed voor jezelf te zorgen helpen ons vrouwen tijdens de vermoeiende fase van de hormonale omschakeling weer met onszelf in balans te komen.

Blog
Lees meer