Gezonde verhoudingen

Familieopstellingen voor gezin, relatie en organisatie

Samenvatting

Mensen stuiten in hun leven vaak steeds weer op dezelfde problemen. Meestal hebben ze geen idee waarom ze iedere keer dezelfde verkeerde keuzes maken, last hebben van angstgevoelens of hun relaties zien mislukken, en ze weten niet wat ze ermee aan moeten.
In Gezonde verhoudingen laat Indra Torsten Preiss zien dat het in deze gevallen gaat om patronen die het individu overstijgen en die onbewust van de ene generatie op de andere overgedragen worden. Aan de hand van duidelijke achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden maakt hij duidelijk dat familieopstellingen deze patronen aan het licht kunnen brengen. En net alleen dat: deze opstellingen dragen ook oplossingen aan waardoor mensen hun leven echt positief kunnen veranderen.
Dit verhaal wordt aangevuld met een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van toepassingen, zoals organisatieopstellingen, structuur- en tafelopstellingen, en wetenschappelijk onderzoek ten aanzien van familieopstellingen.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400504516
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Indra Torsten Preiss
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 328
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 03-12-2013

Specificaties

ISBN: 9789044972382
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Indra Torsten Preiss
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 328
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 06-12-2013
Gezonde verhoudingen
Gezonde verhoudingen
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

Doe de test: zo meet je hoe zwaar mantelzorg op je drukt

Om een indicatie te krijgen van hoe zwaar een mantelzorger is belast en/of diens eigen grenzen heeft overschreven, heeft Anne Margriet Pot samen met enkele collega’s de EDIZ-vragenlijst ontwikkeld: Ervaren Druk door Informele Zorg. Doe hier de test!

Blog
Lees meer

10 tips voor een constructief gesprek

Een mondige mantelzorger spreekt zich daarover uit, maar je kunt dan wel van goede wil zijn, een goed gesprek moet van twee kanten komen. Hier vind je 10 tips voor een constructief gesprek!

Blog
Lees meer