Gezonde verhoudingen

Familieopstellingen voor gezin, relatie en organisatie
Gezonde verhoudingen
Gezonde verhoudingen

Samenvatting

Mensen stuiten in hun leven vaak steeds weer op dezelfde problemen. Meestal hebben ze geen idee waarom ze iedere keer dezelfde verkeerde keuzes maken, last hebben van angstgevoelens of hun relaties zien mislukken, en ze weten niet wat ze ermee aan moeten.
In Gezonde verhoudingen laat Indra Torsten Preiss zien dat het in deze gevallen gaat om patronen die het individu overstijgen en die onbewust van de ene generatie op de andere overgedragen worden. Aan de hand van duidelijke achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden maakt hij duidelijk dat familieopstellingen deze patronen aan het licht kunnen brengen. En net alleen dat: deze opstellingen dragen ook oplossingen aan waardoor mensen hun leven echt positief kunnen veranderen.
Dit verhaal wordt aangevuld met een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van toepassingen, zoals organisatieopstellingen, structuur- en tafelopstellingen, en wetenschappelijk onderzoek ten aanzien van familieopstellingen.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400504516
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Indra Torsten Preiss
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 328
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 03-12-2013

Specificaties

ISBN: 9789044972382
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Indra Torsten Preiss
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 328
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 06-12-2013
Gezonde verhoudingen
Gezonde verhoudingen
Paperback:
20,99
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

Vijf tips en oefeningen om je relatie te versterken

In het boek Liefde delen dr. John Gottman en dr. Julie Gottman hun belangrijkste inzichten en geven ze je een praktisch zevendaags stappenplan voor meer intimiteit en een liefde die standhoudt. Wie je ook bent, en wat voor relatie je ook hebt: Liefde laat je zien hoe je met een paar kleine veranderingen al je relaties fundamenteel en blijvend kunt verbeteren.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer