Boeken
Non-fictie

De helende kracht van acceptatie

€ 12,99
Ebook

¿In een zin samengevat gaan de boeken van Annemarie Postma over het accepteren van de dingen van het leven. En daar valt voor de meesten van ons wel wat van te leren.¿ ¿ nrc.next

De grootste veranderingen vinden plaats vanaf het moment dat je niet meer gelooft dat er iets veranderd moet worden.

De sleutel tot innerlijke vrede, geluk, gezondheid en succes ligt niet in het leren veranderen wat is, maar juist in het leren willen wat is. Vaak denk je dat je zelf het beste weet wat goed voor je is, maar meestal is wat goed voor je is precies datgene wat er op dat moment in de realiteit plaatsvindt. Met talloze voorbeelden laat Annemarie Postma zien dat zodra we kunnen kijken naar het leven zonder innerlijke weerstand, dit het begin is van leven vanuit een magisch perspectief.

Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent, maar zit in het ontspannen in hoe je nu bent. Geen weerstand, maar zonder oordeel openstaan voor alles wat er is. Door acceptatie van het leven zoals het zich voordoet neem je een grote blokkade weg en kan je energie weer vrij stromen. Door aanvaarding van wat er is houd je het leven niet langer tegen.

De helende kracht van acceptatie bevat interviews met belangrijke spirituele auteurs als Lynne McTaggart, Eric Pearl, Joe Dispenza, William A. Tiller ( What the Bleep!?) en Gregg Braden.

  • Verschijningsdatum: 1-11-2011
  • ISBN: 978-90-449-6298-7
  • Aantal pagina's: 192
  • Uitgever: Lev.
  • NUR: 728