Werken aan je relatie

Werken aan je relatie

Liefde is een belangrijk onderdeel van ons leven. Een goede relatie brengt ons veel rust en geluk, maar hoe houd je die in stand? Een relatie vraagt hard werken en wie er geen onderhoud aan pleegt loopt het risico dat de relatie uit balans raakt of tot een einde komt.

Helemaal in de huidige situatie met thuis werken, weinig sociale contacten en zo veel mogelijk thuisblijven zien jij en je partner elkaar veel meer dan in het normale leven. Het is niet gek dat hierdoor wat meer druk op je relatie komt te staan. En tel daar ook nog eens de eventuele thuisscholing van je kinderen bij op. Hoe pak je dat aan? 

Wat zijn de sleutels tot een gelukkige, liefdevolle relatie? Van het kiezen van de juiste partner tot het ‘vers’ houden van de liefde en de seks binnen je relatie. Onderstaande selectie boeken helpt je je relatie onderhouden in elke situatie…

Gerelateerde artikelen

Doe de test: zo meet je hoe zwaar mantelzorg op je drukt

Om een indicatie te krijgen van hoe zwaar een mantelzorger is belast en/of diens eigen grenzen heeft overschreven, heeft Anne Margriet Pot samen met enkele collega’s de EDIZ-vragenlijst ontwikkeld: Ervaren Druk door Informele Zorg. Doe hier de test!

Blog
Lees meer

10 tips voor een constructief gesprek

Een mondige mantelzorger spreekt zich daarover uit, maar je kunt dan wel van goede wil zijn, een goed gesprek moet van twee kanten komen. Hier vind je 10 tips voor een constructief gesprek!

Blog
Lees meer

Mantelzorgen doen we samen

10 november is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg: dé dag waarop mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Lees hier de inleiding van 'Fijn dat je er bent' van Tijn Elferink en Jan van Houten.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in november 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in november bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer