BESTELLEN
BESTELLEN

* Gebaseerd op Hebban waardering

4.5 / 5 *

BOEKENAUTEURSNIEUWSTHRILLERABONNEMENT

Drs. Nynke Nijman (1989) is psycholoog, systeemtherapeut en consulent seksuele gezondheid NVVS. Ze werkt als relatietherapeut en seksuoloog, en geeft les aan het Erasmus MC en het UMCG. Daarnaast is ze oprichtster van ilvy.com, een platform over seks en relaties, en schrijft onder andere voor AndC en Bedrock.

NIEUWSBRIEF
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF UP-TO-DATE VIA ONZE 

FACEBOOK-COMMUNITY

NU DEELNEMEN

VOOR DE FANS

BLIJF UP-TO-DATE VIA ONZE 

FACEBOOK-COMMUNITY

NU DEELNEMEN
BESTELLEN

Meer lezen?

‘EEN BOEK OM TE BINGELEZEN.’

* Gebaseerd op Hebban waardering

Helpt mensen ontspannen en ontwikkelen

OOK ZO GEK OP BOEKEN?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste boeken.

AANMELDEN

FRAGMENT

Lees een voorproefje uit de relatie-apk

Anno 2020 leven we in een wereld waarin we hoge verwachtingen hebben van alles waar we ons aan committeren. Onze vrienden,
kinderen krijgen, de relatie met onze ouders, de vooruitgang die we boeken in de sportschool, de prestaties op het werk of de mate van kennis die ons wordt geboden als we onderwijs volgen. En dan hebben we het nog niet over onze partnerrelatie gehad. De verwachtingen die we hiervan hebben, stijgen boven alle verwachtingen op alle andere levensgebieden uit. We willen namelijk dat
onze relatie voorziet in ál onze behoeften, ook de behoeften die we vervuld kunnen krijgen binnen andere levensgebieden, zoals in ons werk, onze vriendschappen en onze familie. Welke dit precies zijn zullen we later in dit boek tegenkomen. Sommige van deze verwachtingen zijn heel duidelijk voor ons: die spreken we uit of we vragen onze partner om ernaar te handelen. Maar een heleboel van deze verwachtingen zijn impliciet en komen pas naar de voorgrond wanneer er niet aan wordt voldaan en jij ineens last hebt
van het gedrag van je partner. Denk maar eens aan die bos bloemen die níét op tafel staat op je verjaardag, het etentje dat níét is
gepland op jullie huwelijksdag, het avondje sporten dat níét wordt afgezegd op het moment dat jij graag samen een avond thuis wilt zijn, of de steun van je partner die ontbreekt als je een conflict hebt met een vriend.

E-BOOK

Paperback | 288 p. | ISBN: 9789400511842 | € 20,99

Geef je relatie het onderhoud dat ze nodig heeft, met deze handige, bruikbare relatie-apk

In De relatie-apk helpt relatietherapeut drs. Nynke Nijman je het noodzakelijke onderhoud aan je relatie te plegen.

FRAGMENT

Eveline Stallaart bespreekt De relatie-apk tijdens RTL Boulevard (13-2-2020).

Susan Smit over De relatie-apk tijdens 5 Uur Live (18-2-2020).

Shownieuws bespreekt de presentatie van De relatie-apk (14-2-2020).

Het geheim van een relatie lang gelukkig zijn zit ’m in duidelijke communicatie, waarin je elkaars taal spreekt over de onderwerpen en thema’s die ertoe doen. 

OVER HOE JE JE RELATIE DE AANDACHT EN LIEFDE KUNT GEVEN DIE ZE NODIG HEEFT

Geef je relatie het onderhoud dat ze nodig heeft, met deze handige, bruikbare relatie-apk. 
In De relatie-apk helpt psycholoog/relatietherapeut drs. Nynke Nijman je het noodzakelijke onderhoud aan je relatie te plegen.
De meeste mensen die zij in haar praktijk ziet, zijn ermee opgehouden om met elkaar in gesprek te gaan. In therapie gaan is dan voor veel mensen een laatste redmiddel.

Nynke vindt dat we onze relatie moeten zien als iets wat continu onderhoud nodig heeft, zodat we veel relationele problemen voor kunnen blijven.
Elk thema in een relatie – seks, communicatie, kinderen, schoonfamilie – komt aan bod en je krijgt concrete tips, praktijkvoorbeelden en vooral manieren mee om weer naar elkaar te leren luisteren, elkaar te begrijpen én elkaar lief te hebben. 

BESTELLENE-BOOKBESTELLENE-BOOKFRAGMENT