Aflevering #01 van een gloednieuwe podcast “The Green Girls Club Podcast” staat nu online

Talita Kalloe is oprichter van het platform Soulstores.com en is een van de eerste leden van The Green Girls Club community. Ze is een wandelende encyclopedie wat betreft duurzaamheid, met name over mode maar ook over lifestyle gerelateerde producten, bewust kopen en verkopen. Naast haar werk voor Soulstores ondersteunt Talita zelfstandige duurzame ondernemers met hun sustainable storytelling en verdiept zij zich in hoe ons consumentengedrag zich verder zal ontwikkelen in en na tijden van crisis.

Aan de slag

Wil jij naar aanleiding van deze podcast aan de slag? Hier wat tips van Talita en Marieke:

  • Lees hier Talita’s artikel over waarom nu het moment is voor een duurzamer modesysteem.
  • Bekijk deze Tegenlicht aflevering ‘Duurzaam: nu of nooit
  • Heb jij een product of dienst waar je met hart en ziel aan hebt gewerkt? Ben je ervan overtuigd dat je een goed verhaal hebt, maar ben je nog zoekende naar de juiste woorden? Of sta je op het punt je product te lanceren maar vraag je je af of jouw verhaal wel goed, duidelijk en geloofwaardig genoeg overkomt? Meld je dan aan voor de Soul Stores QuickScan.
  • Via dit artikel van MilieuCentraal vind je nog meer tips hoe jij duurzaam kunt consumeren

Wil je in contact komen met honderden andere green girls? Word dan lid van onze Facebook community of volg ons via Instagram @thegreengirlsclubcom. See you there!

Gerelateerde artikelen