Aflevering #04 met Saskia Mulder over een duurzame kinderwens

In deze aflevering gaat Marieke in gesprek met Saskia Mulder. Het is Saskia’s ultieme passie om de wereld duurzamer te maken. Dit doet zij onder andere via haar instagram account @thesocialreporter en door middel van trainingen en lezingen, leert ze je met welke keuzes je het meeste verschil maakt voor een duurzamere planeet.

Marieke en Saskia gaan het hebben over hun misschien wel grootste duurzame dilemma: een kinderwens op een steeds warmer wordende aarde. Ze willen het taboe dat hier op heerst ‘baarschaamte’ doorbreken en de gevolgen van overbevolking bespreekbaar maken.

Over Saskia

Het is Saskia’s ultieme passie om de wereld duurzamer te maken. Dit doet zij onder andere via haar instagram account @thesocialreporter en door middel van trainingen en lezingen, leert ze je met welke keuzes je het meeste verschil maakt voor een duurzamere planeet.

Aan de slag

Wil jij naar aanleiding van deze podcast meer over dit onderwerp weten? Hier wat tips van Marieke: 

Wil je in contact komen met honderden andere green girls? Word dan lid van de Facebook community of volg ze via Instagram @thegreengirlsclubcom. See you there!