Marieke van den Berg

Marieke van den Berg
Marieke (1992) is oprichter van de (online) community voor vrouwen op weg naar een duurzamer leven: The Green Girls Club. Deze community is ontstaan uit de Facebook-pagina waar Marieke tips, artikelen, vragen en dilemma’s over duurzame keuzes wilde delen met andere vrouwen. Met een achtergrond in branding, communicatie en een grote passie voor duurzaamheid heeft Marieke haar krachten gebundeld tot The Green Girls Club.

In een gloednieuwe podcast serie van Marieke neemt ze je mee op jouw weg naar een duurzamer leven. Welke dilemma’s, taboes, inzichten, dromen komen hier bij kijken? Ik ga in gesprek met experts die ons hier meer over kunnen vertellen. Hoe maken we duurzame keuzes in onze voeding en consumptie, hoe kun je impact maken met je werk, hoe gaan we om met baarschaamte en hoe kun je jouw kledingkast verduurzamen? Veel vragen waar je tijdens The Green Girls Club podcast antwoord op krijgt. Abonneer je nu zodat je geen aflevering mist.

The Green Girls Club is een platform opgericht op juni 2018. Het is een plek voor iedereen die meer wil leren over het maken van duurzame keuzes en haar inzichten en expertise ook graag wil delen met de ander. Het doel van deze groep is om ieders nieuwsgierigheid en kennis samen te voegen en te vergroten, zodat er meer draagvlak is en we meer impact kunnen maken voor een duurzamere toekomst.

Gerelateerde artikelen