Vaarwel spullen

Minder bezit, meer geluk: het nieuwe Japanse minimalisme

Samenvatting

Fumio Sasaki is geen verlichte minimalist of opruimgoeroe zoals Marie Kondo, maar een jongeman zoals vele anderen: druk, vaak gestrest en gefocust op materiële rijkdom. Op een dag heeft hij er genoeg van en besluit hij zijn leven radicaal om te gooien – hij reduceert zijn bezittingen tot een minimum. Met opmerkelijke effecten: opeens voelt hij zich vrij. Hij houdt tijd en geld over en ervaart een diep gevoel van dankbaarheid voor de spullen die hij nog wel bezit.

Zijn ervaringen motiveren hem om uiteindelijk alles wat overbodig is los te laten – en met zijn eenvoudige en praktische tips kun jij dat ook. Hij vertelt hoe een minimalistische levenshouding niet alleen je woonruimte en gedachtewereld vergroot, maar je hele leven op onverwachte wijze verrijkt.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400509108
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Fumio Sasaki
Vertaler: Sander Brink, Marike Groot
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 30-11-2017

Specificaties

ISBN: 9789044976540
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Fumio Sasaki
Vertaler: Sander Brink, Marike Groot
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 29-11-2017
Vaarwel spullen
Vaarwel spullen
Gebonden:
20,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 7 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer

5 oefeningen om aan de slag te gaan met je zintuigen

Wil jij ook de volledige kracht van je zintuigen benutten? In Sensationeel leven bespreekt Gretchen Rubin de vijf zintuigen en geeft ze praktische oefeningen die je thuis zelf kunt uitvoeren.

Blog
Lees meer